Coops första mobila skåp på plats snart

Foto Pressbild
Coops första mobila skåp för att hämta varor ställs ut i Sandviken och kommer att vara på plats den 11 oktober, denna veckas onsdag.

Tillsammans med Sandbacka Science Park ställer Coop ut sina första mobila e-handelsskåp för att underlätta för anställda och företagen på ortens science park.
– Vi vill underlätta vardagens bestyr för de som arbetar på Sandbacka Park i Sandviken och skapa mervärde för företagen som finns där. Vi börjar med mobila skåp den 11 oktober, och vi ser fram emot att följa utvecklingen av denna satsning, säger Magnus Wåhlander, vd för Coop Mitt.

Sandbacka Science Park fokuserar på att stödja små och medelstora företag inom områdena grön omställning, digitalisering och mod att utvecklas.
Sandbacka Park är arbetsplats för 750 medarbetare fördelat på ett femtiotal företag, och en av Sveriges totalt 30 science parks samt Gävleborgs enda.
I området Sandbacka längs riksväg 272 finns även ett stort antal företag och även flera bostadsområden.

Hämtskåpen, som omfattar 24 frysskåp och 27 kylskåp, kommer även vara öppna för andra än de som arbetar för företagen på Sandbacka Park.
Leverans till skåpen sker varje vardag, med en kapacitet på 20 ordrar om dagen. Varorna levereras från Stora Coop Valbo som även kör hemleveranserna i Sandviken.

– Cirka 9000 bilar passerar dagligen förbi området, så skåpen är även intressanta för boende i närheten, besökare till destinationen Högbo Bruk och resenärer till exempelvis Ockelbo, påpekar Magnus Wåhlander.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil