Jaga tacos – vinn en bil

En sådan här prickig sak tillhör vinsterna när Paulig ska få oss att handla mer tacos av Santa Marias märke. | Foto: Pressbild
Santa Maria och Paulig vill ge Pokémon Go en rival men istället låta konsumenterna jaga tacos i sommar med bil och mopeder bland vinsterna.

Pauligs och Santa Marias nya reklamkoncept handlar om en Pokémon go-variant där vi istället ska samla tacos i friska luften. Till lockelserna för att få oss att göra det finns möjigheten att vinna en Fiat Tip och tre elmopeder.

Att jaga tacos brukar under normala omständigheter innebära att vi helt enkelt fyller kundvagnen med tortillas, tacosås och kryddmix, skriver företaget när man presenterar konceptet.
– Men Santa Maria erbjuder nu ett lite mer utmanande sätt att – om än virtuellt – samla ihop ingredienserna. Och med mobilspelet Tacomania kan en lyckad tacojakt förvandlas till ett lite snabbare färdmedel än apostlahästarna, fortsätter pressmeddelandet.

– Nu när det fina vädret är här och vi dessutom spenderar mycket tid hemma, vill många komma ut, få frisk luft och röra på sig. Vår tanke är att erbjuda ett tävlings- och underhållningsinslag som kan göra det extra roligt, säger Eric Wollberg hos Paulig, som äger varumärket Santa Maria.

Om man inte vill jaga tacos erbjuds konsumenterna en annan möjlighet att vinna genom att köpa en texmex-produkt av märket Santa Maria och sedan registrera kvittot.
Pauligs och Santa Marias marknadsföringskampanj inleddes redan 20 april men pågår nu fram till och med 16 augusti.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

Medlemskampanj ska lyfta Coop

Coop lanserar en ny kampanj för att locka fler kunder och stå starka i konkurrensen med bland annat lågprisprofilerade kedjorna Lidl och Willys.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil