Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Jaga tacos – vinn en bil

En sådan här prickig sak tillhör vinsterna när Paulig ska få oss att handla mer tacos av Santa Marias märke. | Foto: Pressbild
Santa Maria och Paulig vill ge Pokémon Go en rival men istället låta konsumenterna jaga tacos i sommar med bil och mopeder bland vinsterna.

Pauligs och Santa Marias nya reklamkoncept handlar om en Pokémon go-variant där vi istället ska samla tacos i friska luften. Till lockelserna för att få oss att göra det finns möjigheten att vinna en Fiat Tip och tre elmopeder.

Att jaga tacos brukar under normala omständigheter innebära att vi helt enkelt fyller kundvagnen med tortillas, tacosås och kryddmix, skriver företaget när man presenterar konceptet.
– Men Santa Maria erbjuder nu ett lite mer utmanande sätt att – om än virtuellt – samla ihop ingredienserna. Och med mobilspelet Tacomania kan en lyckad tacojakt förvandlas till ett lite snabbare färdmedel än apostlahästarna, fortsätter pressmeddelandet.

– Nu när det fina vädret är här och vi dessutom spenderar mycket tid hemma, vill många komma ut, få frisk luft och röra på sig. Vår tanke är att erbjuda ett tävlings- och underhållningsinslag som kan göra det extra roligt, säger Eric Wollberg hos Paulig, som äger varumärket Santa Maria.

Om man inte vill jaga tacos erbjuds konsumenterna en annan möjlighet att vinna genom att köpa en texmex-produkt av märket Santa Maria och sedan registrera kvittot.
Pauligs och Santa Marias marknadsföringskampanj inleddes redan 20 april men pågår nu fram till och med 16 augusti.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.