Clas Ohlson snabbar upp

På 30 minuter ska Clas Ohlson nu fixa steget från beställning till leverans i butik. | Foto: Pressbild
Clas Ohlson vill snabba upp sitt Hämta i butik-koncept så att man klarar steget från beställning till leverans i butik på 30 minuter i alla butiker.

När vi så smått närmar oss årets tyngsta shoppingperiod passar Clas Ohlson på att skruva upp tempot i sitt Hämta i butik-alternativ.
Från och med 14 oktober ska det endast ta 30 minuter från beställning på nätet tills kunden ska kunna hämta varan i butik, i samtliga Clas Ohlson-butiker i Sverige, Norge och Finland.

– I tider av social distansering handlar det om att våga tänka annorlunda och hitta nya sätt att erbjuda kunden trygghet och flexibilitet. Vi har lanserat flera nya alternativ för kunderna att handla och ta emot sina varor från oss de senaste åren och erbjuder nu en kombination av butiker, e-handel på egen och andras plattformar med flera flexibla leveransalternativ, säger Clas Ohlsons Stine Trygg Hauger.

– Jag är väldigt glad att vi nu förbättrar samspelet mellan vår e-handel och vårt butiksnät ytterligare med snabbare leveranser.

Hämta i butik har blivit ett av Clas Ohlsons mest populära leveransalternativ för e-handelsbeställningar. Tjänsten innebär att kunder gör sin beställning online och sedan hämtar sina varor i någon av Clas Ohlsons butiker.
Under våren lanserades dessutom möjligheten för kunder som inte vill eller kan besöka butikslokalen att få beställningen levererad utanför butiken.   

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil