Clas Ohlson snabbar upp

På 30 minuter ska Clas Ohlson nu fixa steget från beställning till leverans i butik. | Foto: Pressbild
Clas Ohlson vill snabba upp sitt Hämta i butik-koncept så att man klarar steget från beställning till leverans i butik på 30 minuter i alla butiker.

När vi så smått närmar oss årets tyngsta shoppingperiod passar Clas Ohlson på att skruva upp tempot i sitt Hämta i butik-alternativ.
Från och med 14 oktober ska det endast ta 30 minuter från beställning på nätet tills kunden ska kunna hämta varan i butik, i samtliga Clas Ohlson-butiker i Sverige, Norge och Finland.

– I tider av social distansering handlar det om att våga tänka annorlunda och hitta nya sätt att erbjuda kunden trygghet och flexibilitet. Vi har lanserat flera nya alternativ för kunderna att handla och ta emot sina varor från oss de senaste åren och erbjuder nu en kombination av butiker, e-handel på egen och andras plattformar med flera flexibla leveransalternativ, säger Clas Ohlsons Stine Trygg Hauger.

– Jag är väldigt glad att vi nu förbättrar samspelet mellan vår e-handel och vårt butiksnät ytterligare med snabbare leveranser.

Hämta i butik har blivit ett av Clas Ohlsons mest populära leveransalternativ för e-handelsbeställningar. Tjänsten innebär att kunder gör sin beställning online och sedan hämtar sina varor i någon av Clas Ohlsons butiker.
Under våren lanserades dessutom möjligheten för kunder som inte vill eller kan besöka butikslokalen att få beställningen levererad utanför butiken.   

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

Mera glutenfritt på export

Fria bröd, som sedan tidigare exporterar glutenfria kanelbullar, breddar nu sortimentet med en glutenfri vaniljbulle.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil