[bsa_pro_ad_space id=3 delay=7]

De kan bli 2022 års Norrlandsvisionär

Norrmejerier presenterar nu de nominerade till titeln Årets Norrlandsvisionär 2022. Det handlar om fyra kandidater man nu kan lägga sin röst på.
Foto: Pressbild Martin Fryklund & Jakob Arevärn
Norrmejerier presenterar nu de nominerade till titeln Årets Norrlandsvisionär 2022. Det handlar om fyra kandidater man nu kan lägga sin röst på.

Norrmejerier presenterar nu de nominerade till titeln Årets Norrlandsvisionär 2022. Det handlar om fyra kandidater man nu kan lägga sin röst på.

Norrmejerier presenterar nu nomineringarna till Årets Norrlandsvisionär 2022, berättar företaget i en pressrelease. 

Totalt fyra nominerade har alla en sak gemensamt – en idé med potential att göra gott för människorna, djuren och naturen i Norrland som Norrmejerier vill hjälpa till att förverkliga, skriver man och påpekar att nu har alla chansen att rösta på sin kandidat.

Årets Norrlandsvisionär är ett nytt initiativ från Norrmejerier där man säger sig vilja ta till vara på all kraft, initiativförmåga, kreativitet och entreprenörskap som finns i norra Sverige.

Vi är djupt imponerade över vilken idékraft som finns här i vårt Norrland och ser framåt emot att arbeta vidare med den slutliga vinnaren. De nominerade är alla olika, men fantastiska exempel på människor som alla bidrar till ett starkt, levande och hållbart Norrland, säger Norrmejeriers hållbarhetschef Anna-Karin Karlsson som även är ordförande i juryn.

Här är de fyra nominerade till titeln:
Jenny ”Choklad-Jenny” Berg från Umeå, Västerbotten.
Lars Forslund i Kåge, Västerbotten
Containing Greens i Luleå, Norrbotten
Småbrukarna Teresa och Mattias Handley, Lilltorp utanför Ramsele i Västernorrland

Mer information och möjlighet att rösta finns på norrmejerier.se och omröstningen avslutas 27 februari.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

[bsa_pro_ad_space id=4 delay=7]

[bsa_pro_ad_space id=1 delay=7]

Västkustägg förvärvar Väst Ägg AB

Stjärnägg AB, en av Sveriges främsta leverantörer av ägg, tillkännager stolt att deras delägare, Västkustägg, har förvärvat Väst Ägg AB, tidigare känt som Lilluns Ägg. Denna strategiska expansion förväntas stärka deras kapacitet att leverera ägg av högsta kvalitet till butiker över hela landet.

Olivoljepriserna skjuter i höjden

Den senaste tiden har olivoljepriserna fortsatt att skjuta i höjden till följd av torkan som härjar i södra Europa. Enligt Ulf Mazur, vd och grundare av Matpriskollen, har priserna ökat med hela 5 procent under februari och en imponerande 40 procent på årsbasis.

Leder vägen för jämställdhet i näringslivet

En färsk undersökning utförd av Svensk Kooperation visar på en betydande skillnad i jämställdhetsarbetet mellan kooperativt ägda företag och börsbolag. Med Internationella kvinnodagen i sikte ger resultaten en inblick i hur olika typer av företag hanterar könsrepresentationen i sina ledande positioner.

Sex procent lägre konsumtion 2020

Konsekvenser för försäljning till minderåriga

När det kommer till Systembolaget är ålderskontroll av högsta prioritet. Att säkerställa att ingen under 20 år får köpa alkohol är en central del av deras arbete för att främja ansvarsfull konsumtion. Men vad händer om en misstag inträffar och alkohol säljs till en minderårig?

Kunderna rasar mot Kellogg’s

Kellogg’s, känd för sina populära frukostflingor som Froot Loops och Frosties, har hamnat i en storm av kritik efter ett kontroversiellt uttalande från deras VD, Gary Pilnick. Uttalandet, som gjordes under en intervju med amerikanska CNBC, har fått kunder att reagera starkt.

Ingen ljusning i sikte enligt UC

Konkurser fortsätter att öka, och enligt experter syns ingen ljusning i sikte. Affärs- och kreditinformationsföretaget UC rapporterar att situationen är den värsta på över ett decennium för vissa branscher.

Levererar mat med drönare

En Ica Nära-butik har inlett ett pilotprojekt där man testar hemleverans med drönare till kunderna, som enligt en enkätundersökning är efterfrågat. Kundens erfarenhet beskrivs som ”oväntat smidig”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil