Här är årets servicehandlare

Glädje hos Handlarn i Dösjebro efter att ha blivit Årets servicehandelsbutik. | Foto: Pressbild
Årets servicehandelsbutiker är korade på Dagabs servicehandelsdagar. Det blev i år östgötska Automat och skånska Handlarn Dösjebro som korades.

Dagabs servicehandelsdagar blev i år ett helt digitalt event på grund av coronapandemin.
Priser för årets butiker delas dock ut precis som vanligt – och priserna går i år till skånska Handlarn Dösjebro och östgötska Automat.

Efter att en jury har bedömt ett stort antal nominerade butiker utifrån ett tiotal kriterier inom drift, affärsmannaskap och försäljning står det nu klart vilka servicehandlare som tilldelas året priser. Utöver äran tilldelas de vinnande butikerna också diplom, blommor och en prischeck på 15 000 kronor.

Till Årets fria servicehandlare utses Automat. Automat grundades av Edvin Johansson 2018, när den första butiken i Ekängen i Linköping öppnade.
Idag består kedjan av fem obemannade servicehandelsbutiker, men med ambition är att växa rejält.

Juryns motivering lyder: ”Butiken är en av de första att erbjuda ett helt nytt koncept inom servicehandeln, där konsumenten själv kan utför sina köp i den helt obemannade butiken. Edvin Johansson har visat på en stor entreprenörsanda och ambition genom att vidareutveckla ett franchisekoncept för att skala upp verksamheten. Genom detta pris vill vi hylla modet att tänka nytt och vi ser med spänning fram emot den framtida utvecklingen.”

Handlarn Dösjebro tilldelas priset Årets Handlarn-butik, och får priset för den utveckling grundaren Magnus Westin med medarbetare gjort sedan starten i maj 2018.

Juryns motivering lyder: ”Butiken drivs med ett stort engagemang och framåtanda där inget anses vara omöjligt. Genom att hålla en fräsch och välfylld butik där de erbjuder ett brett sortiment och en engagerad och serviceinriktad personal, främjar de Handlarn som ett attraktivt varumärke och driver butiken framåt”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil