Här är årets servicehandlare

Glädje hos Handlarn i Dösjebro efter att ha blivit Årets servicehandelsbutik. | Foto: Pressbild
Årets servicehandelsbutiker är korade på Dagabs servicehandelsdagar. Det blev i år östgötska Automat och skånska Handlarn Dösjebro som korades.

Dagabs servicehandelsdagar blev i år ett helt digitalt event på grund av coronapandemin.
Priser för årets butiker delas dock ut precis som vanligt – och priserna går i år till skånska Handlarn Dösjebro och östgötska Automat.

Efter att en jury har bedömt ett stort antal nominerade butiker utifrån ett tiotal kriterier inom drift, affärsmannaskap och försäljning står det nu klart vilka servicehandlare som tilldelas året priser. Utöver äran tilldelas de vinnande butikerna också diplom, blommor och en prischeck på 15 000 kronor.

Till Årets fria servicehandlare utses Automat. Automat grundades av Edvin Johansson 2018, när den första butiken i Ekängen i Linköping öppnade.
Idag består kedjan av fem obemannade servicehandelsbutiker, men med ambition är att växa rejält.

Juryns motivering lyder: ”Butiken är en av de första att erbjuda ett helt nytt koncept inom servicehandeln, där konsumenten själv kan utför sina köp i den helt obemannade butiken. Edvin Johansson har visat på en stor entreprenörsanda och ambition genom att vidareutveckla ett franchisekoncept för att skala upp verksamheten. Genom detta pris vill vi hylla modet att tänka nytt och vi ser med spänning fram emot den framtida utvecklingen.”

Handlarn Dösjebro tilldelas priset Årets Handlarn-butik, och får priset för den utveckling grundaren Magnus Westin med medarbetare gjort sedan starten i maj 2018.

Juryns motivering lyder: ”Butiken drivs med ett stort engagemang och framåtanda där inget anses vara omöjligt. Genom att hålla en fräsch och välfylld butik där de erbjuder ett brett sortiment och en engagerad och serviceinriktad personal, främjar de Handlarn som ett attraktivt varumärke och driver butiken framåt”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil