Stöttar Hemlösa katters vecka

Under vecka 43 infaller, för fjärde året, Hemlösa katters vecka där Mjau, Granngården och 75 ideella katthem över hela landet gör en gemensam insats.

För fjärde året i rad infaller Hemlösa katters vecka, initierat av Mjau som säljer kattmat.
Temaveckan riktar ljuset mot Sveriges över 100 000 hemlösa katter och alla de katthem som gör sitt yttersta för att hjälpa dem.
I år är veckan större än någonsin. 75 ideella katthem deltar, och tack vare ett nytt samarbete med butikskedjan Granngården ställs över 100 insamlingslådor ut över hela landet.

Under veckan samlar katthemmen in mat genom att ställa ut insamlingslådor i sina lokala matbutiker. Butiksbesökarna kan då köpa kattmat i butiken för att sedan placera det i insamlingslådan.
Det står tydligt på varje låda vilket katthem maten går till.

– Katthemmen drivs av helt ideella krafter och tillgångarna är ofta små. Samtidigt märker vi på Mjau att det finns en stor vilja från allmänheten att hjälpa till. Under Hemlösa katters vecka gör vi det enkelt för människor att skänka mat direkt till sina lokala katthem, säger Mjaus marknadschef Sofia Lidenhed. Nytt för i år är att Mjau krokar arm med Granngården, som har fler än 100 butiker över hela landet, vilket gör det möjligt för ännu fler katthem att engagera sig lokalt.
– Som återförsäljare av Mjau har vi följt deras arbete för hemlösa katter. Tack vare våra många butiker kan vi bidra till att ännu fler katter får hjälp. Det känns bra, säger Granngårdens Camilla Lantz.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil