Det har valts till årets foodservicevara

Foto Pressbild
Sparkling rabarber från Färna odlingar har valts till årets foodservicevara 2022 vid DLF:s konferens Foodservice på Hotell At Six i Stockholm.

Nu har foodservicebranschens ledare röstat fram Sparkling rabarber från Färna odlingar till vinnare av Årets foodservicevara 2022 med hela 60 procent av rösterna. 
Priset delades ut på DLFL:s konferens Foodservice 22 på Hotell At Six i Stockholm.

Tävlingens jury, som sedan tidigare utsett de tre finalisterna, hade följande motivering i nomineringen av den alkoholfria mousserande rabarberdrycken;
”Sparkling rabarber bjuder gästen på en svensk delikatess i en nutida och innovativ form. Med en bubblande och torr känsla, och med precis lagom sötma, gör sig denna eleganta dryck lika bra på festen som på restaurangen. Med sin förfinade smak tar Sparkling rabarber enkelt matchen mot nyårsbubblet.”

– Jag är både glad och stolt över det fina priset. Det är en uppmuntran att fortsätta arbetet och utöka odlingarna. Vi kommer att plantera ännu fler rabarberplantor till våren! säger Johan Matsanders, grundare av Färna odlingar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil