Det har valts till årets foodservicevara

Foto Pressbild
Sparkling rabarber från Färna odlingar har valts till årets foodservicevara 2022 vid DLF:s konferens Foodservice på Hotell At Six i Stockholm.

Nu har foodservicebranschens ledare röstat fram Sparkling rabarber från Färna odlingar till vinnare av Årets foodservicevara 2022 med hela 60 procent av rösterna. 
Priset delades ut på DLFL:s konferens Foodservice 22 på Hotell At Six i Stockholm.

Tävlingens jury, som sedan tidigare utsett de tre finalisterna, hade följande motivering i nomineringen av den alkoholfria mousserande rabarberdrycken;
”Sparkling rabarber bjuder gästen på en svensk delikatess i en nutida och innovativ form. Med en bubblande och torr känsla, och med precis lagom sötma, gör sig denna eleganta dryck lika bra på festen som på restaurangen. Med sin förfinade smak tar Sparkling rabarber enkelt matchen mot nyårsbubblet.”

– Jag är både glad och stolt över det fina priset. Det är en uppmuntran att fortsätta arbetet och utöka odlingarna. Vi kommer att plantera ännu fler rabarberplantor till våren! säger Johan Matsanders, grundare av Färna odlingar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil