Dubbla priser till Lidl Sverige

Helena Erlingsjö HR-direktör på Lidl Sverige | Foto Pressbild
För tredje året i rad har Lidl Sverige utsetts till Top Employer av Top Employer Institute.

Lidl Sverige tilldelas dubbla umärkelser för sitt HR-arbete. För tredje året i rad har Lidl Sverige utsetts till Top Employer av det oberoende institutet Top Employer Institute. Dessutom har Karriärföretagen listat Lidl som en av de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

Top Employer Institute uppmärksammar varje år företag som sätter sina anställda i centrum och erbjuder en bra arbetsmiljö. Institutet analyserar företag inom områden som personalstrategi, arbetsmiljö, talangrekrytering, lärande, välbefinnande, mångfald och inkludering.

Lidl tilldelas i år den prestigefyllda Top Employer-certifieringen i totalt 28 länder, däribland Sverige, och får även utmärkelsen Top Employer Europe.

– Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång – när de tar steg i sina karriärer utvecklas vi samtidigt som företag. Därför är vi väldigt glada över att vårt HR-arbete återigen uppmärksammas av ett oberoende organ som Top Employer Institute. Vi lägger ner mycket engagemang för att vara en trygg, attraktiv och utvecklande arbetsgivare. Det här är ett fint erkännande för att arbetet märks och gör skillnad. Att vi nu även utses till ett av Sveriges bästa karriärföretag bevisar ytterligare utvecklingsmöjligheterna som finns hos oss. Med hårt arbete, kreativa lösningar och glädje fortsätter vi att etablera Lidl som en attraktiv arbetsgivare, både i Sverige och internationellt, säger Helena Erlingsjö HR-direktör på Lidl Sverige.

Lidl Sverige har genom åren kontinuerligt utvecklat HR-strategin. Bland annat har bolaget lagt vikt vid introduktionskonceptet, med målsättningen att alla anställda ska trivas, prestera och må bra, redan från första dagen.Utöver utmärkelsen Top Employer har också Karriärföretagen utsett Lidl Sverige till ett av Sveriges bästa företag för karriärutveckling. Sedan 2011 presenteras årets Karriärföretag, en lista över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger. Karriärföretagens mål är att vägleda studenter och personer som är i början av sina karriärer till en bra start på sina professionella resor.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil