Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Egen påse = rabatt hos Jysk

Jysk testar nu ett nytt grepp för att minska förbrukningen av påsar och få fler att ta med egen påse till butiken. Under tre dagar är det tio procents rabatt på varorna som stoppas i påsen.

8, 9 och 10 mars är de tre dagar då den kund hos Jysk som packar sina varor i en medhavd påse får 10 procents rabatt på varorna som stoppas i påsen.
– De flesta av våra kunder har med sig en påse redan idag och det beteendet vill vi belöna. Samtidigt får den kund som ännu inte skaffat sig vanan att ta med egen påse ett bra incitament att prova en ny god vana, säger Johan Sjödin, vd för Jysk Sverige.

Kampanjen varar under tre dagar, söndag till tisdag, och kommer att vara synlig i Jysks marknadsföring. Förhoppningen är att på ett positivt sätt uppmuntra kunden till att byta vana och istället för att köpa en påse ta med en egen.
Redan idag har faktiskt ungefär 85 procent av Jysks kunder med sig en egen påse in i butiken. Förhoppningen är att i framtiden inte sälja några nya påsar alls.

– Vi är många som jobbar mot det målet nu. Det vi hör från vissa kunder är att de känner sig straffade i några av de metoder som hittills presenterats för få kunderna att konsumera färre plastpåsar. Då tänker vi att detta istället kan vara en positiv uppmuntran. Som tack för att kunden har bytt eller byter vana får den sina varor billigare, påpekar Johan Sjödin.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.