Schysst käks Vegokebab årets dagligvara 2021

Schysst käks Vegokebab årets dagligvara 2021
Glada miner från det schyssta gänget bakom Schysst käk när man vunnit. Foto: Pressbild

En snabbväxare med schyssta produkter är Årets dagligvara 2021. Schysst käk tog hem priset i hård konkurrens med Oatly och Orklas Anamma.

I konkurrens med Oatly och Anamma från Orkla foods är nu snabbväxande Schysst käk vinnare av priset Årets dagligvara och vederbörligen hyllade på Berns.

Priset Årets dagligvara delas ut till den produkt som haft den mest framgångsrika och innovativa lanseringen i dagligvaruhandeln.
I år går priset till Schysst käks Vegokebab som är en del i det framgångsrika konceptet hemmakebab.

– Alltså wow! Hela gänget på Schysst käk har gjort ett grymt jobb med lanseringen av vår superpopulära Vegokebab, jag kunde inte vara stoltare, säger Amir Kheirmand, vinnare av Sveriges mästerkock och grundare av Schysst käk.

Sedan 2006 har priset delats ut av branschorganisationerna Svensk dagligvaruhandel och DLF (Dagligvaruleverantörers förbund).
Marknadsandel, påverkan på kategorins tillväxt, försäljningsvärde, innovationsgrad och förmågan att fånga ett nytt konsumentbehov ligger till grund för priset.

– Kebab, vem vill inte äta kebab? Tidigare har det enbart erbjudits de som äter kött, men Schysst käk gör det nu möjligt för alla. Försäljningsdata visar att konsumenterna har tagit emot Vegokebab med öppen famn och även vi i juryn blev imponerade över Schysst käks produktutveckling och lanseringsstrategi, säger Karin Brynell, vd för Svensk dagligvaruhandel och juryns ordförande.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Bara var tredje butik låter anställda rotera mellan arbetsuppgifter och drygt hälften av dem bryter mot regler om kassaarbete max två timmar i sträck.

Lagar skollunch inom planetens gränser

Lagar skollunch inom planetens gränser

I samarbete med Orklas matkreatörer har skolor i 36 kommuner som mål att under en hel vecka laga skolluncher som håller sig inom planetens gränser.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.