Schysst käks Vegokebab årets dagligvara 2021

Schysst käks Vegokebab årets dagligvara 2021
Glada miner från det schyssta gänget bakom Schysst käk när man vunnit. Foto: Pressbild
En snabbväxare med schyssta produkter är Årets dagligvara 2021. Schysst käk tog hem priset i hård konkurs med Oatly och Orklas Anamma.

En snabbväxare med schyssta produkter är Årets dagligvara 2021. Schysst käk tog hem priset i hård konkurrens med Oatly och Orklas Anamma.

I konkurrens med Oatly och Anamma från Orkla foods är nu snabbväxande Schysst käk vinnare av priset Årets dagligvara och vederbörligen hyllade på Berns.

Priset Årets dagligvara delas ut till den produkt som haft den mest framgångsrika och innovativa lanseringen i dagligvaruhandeln.
I år går priset till Schysst käks Vegokebab som är en del i det framgångsrika konceptet hemmakebab.

– Alltså wow! Hela gänget på Schysst käk har gjort ett grymt jobb med lanseringen av vår superpopulära Vegokebab, jag kunde inte vara stoltare, säger Amir Kheirmand, vinnare av Sveriges mästerkock och grundare av Schysst käk.

Sedan 2006 har priset delats ut av branschorganisationerna Svensk dagligvaruhandel och DLF (Dagligvaruleverantörers förbund).
Marknadsandel, påverkan på kategorins tillväxt, försäljningsvärde, innovationsgrad och förmågan att fånga ett nytt konsumentbehov ligger till grund för priset.

– Kebab, vem vill inte äta kebab? Tidigare har det enbart erbjudits de som äter kött, men Schysst käk gör det nu möjligt för alla. Försäljningsdata visar att konsumenterna har tagit emot Vegokebab med öppen famn och även vi i juryn blev imponerade över Schysst käks produktutveckling och lanseringsstrategi, säger Karin Brynell, vd för Svensk dagligvaruhandel och juryns ordförande.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil