Ekonomichefen lämnar Ica-handlarnas förbund

Bo Sandström lämnar Ica-handlarna och går vidare i karriären | Foto Pressrelease
Efter att avnoteringen av Ica-gruppen är genomförd lämnar Bo Sandström, ekonomichef på Ica-handlarnas förbund, sitt jobb och går vidare i karriären.

Efter tre år som ekonomichef för Ica-handlarnas förbund och sedan avnoteringen av Ica-gruppen är genomförd väljer Bo Sandström att gå vidare i karriären, meddelar förbundet i en pressrelease.

– Det har varit otroligt spännande och intensivt, inte minst att driva det stora projektet med att finansiera och genomföra utköpet av Ica-gruppen och få det i hamn. Hela avnoteringsprocessen blev en bra avslutning på mitt uppdrag hos förbundet, säger Bo Sandström i en kommentar. 

– Med den nya ägarstrukturen förändras dock ekonomichefsrollen väsentligt och därför känns det helt naturligt för mig att gå vidare i min yrkeskarriär, säger Bo Sandström.

Det var den 13 januari 2022 som handeln med Ica-aktier på Stockholmsbörsen avslutades. 
Sedan dess har arbetet fortsatt med att forma nya rutiner och roller anpassade till den nya strukturen, som syftar till att skapa ett mer snabbfotat Ica-system, skriver förbundet. 

Bo Sandström lämnar sitt operativa jobb under sommaren, men står till Ica-handlarnas förbunds förfogande året ut.  

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil