Coop och Arken zoo öppnar samma dörr

Coop och Arken zoo öppnar samma dörr
Foto: Välsvikens handelsområde
Arken zoo öppnar sin andra butik i Karlstad 10 juni och gör det i en gemensam ”flaskhals” med Coop Värmland när man får gemensam entré i Välsviken.

Arken zoo öppnar sin andra butik i Karlstad 10 juni och gör det i en gemensam ”flaskhals” med Coop Värmland när man får gemensam entré i Välsviken.

Det är den 10 juni som Arken zoo öppnar sin andra butik i Karlstad.
Sedan tidigare har man en butik i Bergviksrondellen i västra delen, nu öppnar man i Välsviken på östra sidan av Karlstad.

Den nya Arken zoo-butiken hamnar på Rävbergsvägen 15, vilket är i Välsviken och mer konkret som granne till Stora Coop där.
Det blir en 260 kvadratmeter stor butik med produkter för hund, katt, smådjur och fågel.

– Det känns jättebra att vi får möjlighet att öppna en ny butik i Välsviken. Handelsområdet erbjuder redan en stark produktmix som vi kommer kunna bredda ytterligare. Dessutom kommer vi närmare våra kunder eftersom vår andra butik ligger i Bergvik, säger företagets regionchef Rickard Aronsson.

Det blir en gemensam entré med Stora Coop i Välsviken och de två parterna har tillsammans arbetat fram lösningen.
– Vi uppskattar vårt samarbete med Coop Värmland som gjort denna etablering möjlig. Från den 10 juni ser vi fram emot att välkomna våra kunder till den nya butiken som delar entré med Stora Coop, konstaterar Rickad Aronsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil