Coop och Arken zoo öppnar samma dörr

Coop och Arken zoo öppnar samma dörr
Foto: Välsvikens handelsområde
Arken zoo öppnar sin andra butik i Karlstad 10 juni och gör det i en gemensam ”flaskhals” med Coop Värmland när man får gemensam entré i Välsviken.

Arken zoo öppnar sin andra butik i Karlstad 10 juni och gör det i en gemensam ”flaskhals” med Coop Värmland när man får gemensam entré i Välsviken.

Det är den 10 juni som Arken zoo öppnar sin andra butik i Karlstad.
Sedan tidigare har man en butik i Bergviksrondellen i västra delen, nu öppnar man i Välsviken på östra sidan av Karlstad.

Den nya Arken zoo-butiken hamnar på Rävbergsvägen 15, vilket är i Välsviken och mer konkret som granne till Stora Coop där.
Det blir en 260 kvadratmeter stor butik med produkter för hund, katt, smådjur och fågel.

– Det känns jättebra att vi får möjlighet att öppna en ny butik i Välsviken. Handelsområdet erbjuder redan en stark produktmix som vi kommer kunna bredda ytterligare. Dessutom kommer vi närmare våra kunder eftersom vår andra butik ligger i Bergvik, säger företagets regionchef Rickard Aronsson.

Det blir en gemensam entré med Stora Coop i Välsviken och de två parterna har tillsammans arbetat fram lösningen.
– Vi uppskattar vårt samarbete med Coop Värmland som gjort denna etablering möjlig. Från den 10 juni ser vi fram emot att välkomna våra kunder till den nya butiken som delar entré med Stora Coop, konstaterar Rickad Aronsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil