Från Slakthusområdet till nytt i Jordbro

Från Slakthusområdet till nytt i Jordbro
Ögrengruppen lämnar Slakthusområdet och hamnar här, i nya lokaler i Jordbro. Foto: Pressbild
Ögrengruppen lämnar Slakthusområdet och hamnar i en ny, toppmodern anläggning som skapas i Jordbro, söder om Stockholm och är klar hösten 2022.

Ögrengruppen lämnar Slakthusområdet och hamnar i en ny, toppmodern anläggning som skapas i Jordbro, söder om Stockholm och är klar hösten 2022.

Fastighetsbolaget Revelop har tecknat hyresavtal med Sveriges största privata aktör inom svensk kött- och charkproduktion – Ögrengruppen – om utveckling och uthyrning av en modern anläggning för livsmedelsproduktion i Jordbro, söder om Stockholm.

Projektet omfattar utveckling av befintliga fastigheter genom en ny byggrätt på totalt 15 000 kvadratmeter med tillhörande mark om 10 000 kvadratmeter.

Avtalet innebär att Ögrenguppen etablerar sig på Rörvägen i Jordbro under hösten 2022 och flyttar från Slakthusområdet i södra Stockholm där verksamheten har bedrivits i sju olika fastigheter.
Gruppen hyr totalt ytor för produktionsanläggningen och huvudkontor på sammanlagt 13 000 kvadratmeter.

– Vi såg potentialen hos de aktuella fastigheterna i Jordbro som förvärvades med syftet att attrahera verksamheter som skulle evakueras från Slakthusområdet, säger Revelops fastighetschef Susanne Essehorn.
För Ögrengruppen innebär etableringen i Jordbro goda förutsättningar att skapa den produktionsanläggning man vill ha inklusive goda möjligheter till framtida utveckling.

– Att få vara med om att rita och påverka sin fabrik från början är helt fantastiskt. Vi har successivt vuxit i Slakthusområdet och varit begränsade att utveckla både verksamheten och produkter, säger Ögrengruppens Andreas Ögren.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil