El Taco Truck – Nyheter

El Taco Truck Chipotle Mayo 

Uppdaterat recept med färska ingredienser som framhäver smakerna ytterliggare. Krämig och något rökig vegansk mayonaise som passar till ALLT! Ringla över dina pommes eller toppa dina tacos eller tostadas. Producerad i Sverige.

250ml

RRP 36:90

Lanserings vecka:V.36

El Taco Truck Roasted Garlic Mayo               

Krämig vegansk mayonaise med smak av rostad vitlök, mediumhet med en aning sötma. Påminner om en aioli med rostad karaktär. Passar utmärkt till rätter med inspiration från det Mexikanska köket. Producerad i Sverige.

250ml 

RRP 36:90

Lanserings vecka:V.36

El Taco Truck Roasted Garlic Salsa                

Uppdaterat recept med färska ingredienser som framhäver smakerna ytterligare. Mustig vegansk salsa med tydlig smak av rostad vitlök.  Mediumhet med en aning sötma. Passar att dippa chips i och är perfekt som topping på grillat! Producerad i Sverige. 

250ml

RRP 36:90

Lanserings vecka:V.36

El Taco Truck Chipotle Salsa  

Uppdaterat recept med färska ingredienser som framhäver smakerna ytterligare. Rökig salsa med smak av rökt chili, vitlök och tomat. Mediumhet och passar både som dipp till chips och att toppa dina tacos med. Producerad i Sverige.

250ml

RRP 36:90

Lanserings vecka:V.36

El Taco Truck Ärtamole          

Klassiska Guacamole-smaker fast med gröna ärtor istället för avokados. En hybrid av guacamole och röra med brett användningsområde. Passar som alternativ till Guacamole samt som dip. Producerad i Sverige.

200ml

RRP 34:90

Lanserings vecka:V.36

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil