Coop öppnar nytt i Uppsala

Välkomna, säger Coop och öppnar torsdag denna vecka en ny butik i centrala Uppsala. | Foto: Pressbild
En ny butik i centrala Uppsala, närmare bestämt med namnet Coop Liljegatan, står nu klar och genomför sin invigning denna vecka, torsdag 3 september.

På torsdag, den 3 september, öppnar Coop butiker & stormarknader (CBS) en ny butik i Uppsala. Nyetableringen, som heter Coop Liljegatan, hoppas man ska täcka ett behov hos kunderna där Coop kommer att erbjuda bostadsnära kompletteringshandel.

– Det känns kul att få vara med i en positiv stadsutveckling som utvecklats med moderna och snygga bostadshus med en modern Coop-butik på bottenplan. Bostadsnära butiker kommer att vara långsiktigt attraktiva då tid blir allt viktigare för närboende, säger Axel Johansson, tf butikschef för Coop Liljegatan.

Den nya butiken, som uppförts av fastighetsutvecklaren Genova, öppnar torsdagen den 3 september.
Butiken håller till i helt nya lokaler på Liljegatan i Uppsala och får en säljyta på cirka 300 kvadratmeter.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil