En smakfull hyllning till K-Pop

Foto Pressbild
Årets första Coca-Cola Creations är här och tar dig med på en resa in i K-Popens magiska värld. Med den nya smaken Coca-Cola Creations K-Wave Zero Sugar får K-Pop-fans en smakupplevelse som hyllar deras hängivenhet till musikgenren.

K-Wave Zero Sugar är en spännande blandning av den uppfriskande Coca-Cola-smaken och en explosion av fruktighet. Det är en smakresa som påminner fansen om den första gången de föll för K-Pop-magi, och samtidigt hyllar deras lojalitet till genren.

En unik musikupplevelse med K-Pop Stjärnorna
I samarbete med producenten J.Y. Park och tre framstående K-Pop-grupper – Stray Kids, ITZY och NMIXX – släpper Coca-Cola låten ”Like Magic”. Det är en gemensam produktion som ger fansen möjlighet att komma ännu närmare sina favoritartister.

Stig in i K-Wave Hall Pop-up
För att fördjupa K-Pop-upplevelsen öppnar Coca-Cola en K-Wave Hall Pop-up i centrala Stockholm. Där kan besökare uppleva en neonfylld koreansk arkadmiljö full av musik, nöjen och retrospel.

Fortsätt utforska med Coca-Cola Creations
Sedan lanseringen har Coca-Cola Creations fortsatt att skapa nya smaker, designer och oväntade upplevelser för musik-, mode- och teknikentusiaster över hela världen. Plattformen för samman kreativitet och kultur genom att erbjuda både digitala och fysiska upplevelser för alla fans att njuta av.

Upptäck mer om Coca-Cola Creations
Coca-Cola Creations fortsätter att leverera den ikoniska känslan av Coca-Cola med nya och spännande uttryck för kreativitet och kultur. För att ta reda på mer om Coca-Cola Creations och dess senaste erbjudanden, besök www.coca-cola.com/se/sv/offerings/creations.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil