Lotta Lyrå lämnar Clas Ohlson

Lotta Lyrå blir kvar på sitt nuvarande jobb till 4 december. | Foto : Pressbild
Efter tre år som vd för Clas Ohlson lämnar nu Lotta Lyrå jobbet. Hon har fått ett nytt vd-jobb på den stora skogsföreningen Södra.

Efter tre år på Clas Ohlson lämnar Lotta Lyrå på egen begäran jobbet som bolagets vd och koncernchef för att bli vd på ett annat bolag i en annan bransch.
Lotta Lyrå blir dock kvar på sitt nuvarande jobb till 4 december.

– Jag kan inte nog understryka vilken bra tid jag haft på Clas Ohlson. Jag är väldigt stolt över den förändring som vi genomfört och är tacksam över att varje dag få arbeta med så varma och kompetenta medarbetare, säger Lotta Lyrå.
– Clas Ohlson är ett fantastiskt bolag med stora möjligheter, men jag har fått ett erbjudande om ett annat jobb som jag kände att jag inte kunde tacka nej till, förklarar Lyrå.

– Lotta Lyrå fick ett tydligt uppdrag att lägga i nästa växel för Clas Ohlson. Detaljhandelsmarknaden är i snabb förändring och bolaget har under Lotta Lyrås ledning både utvecklat ett unikt kunderbjudande och en organisation som gör oss väl rustade att möta framtiden, säger Kenneth Bengtsson, styrelseordförande för Clas Ohlson. Lotta Lyrå kommer att stanna kvar under uppsägningstiden fram till 4 december 2020. Styrelsen kommer nu att påbörja rekryteringen av en ny vd och koncernchef.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

En riktigt het aktie

Mitt i debatten och kritiken kring de snabbt stigande matpriserna tar Axfood plats bland Swedbanks favoritaktier. En bra investering, menar banken.

”Proteinskiftet har stannat av”

Proteinskiftet har stannat av, vego backar och växtbaserat ifrågasätts på sina håll med ny styrka. På ”Next Veg” hos Orkla Foods letade man orsaker.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil