Lotta Lyrå lämnar Clas Ohlson

Lotta Lyrå blir kvar på sitt nuvarande jobb till 4 december. | Foto : Pressbild
Efter tre år som vd för Clas Ohlson lämnar nu Lotta Lyrå jobbet. Hon har fått ett nytt vd-jobb på den stora skogsföreningen Södra.

Efter tre år på Clas Ohlson lämnar Lotta Lyrå på egen begäran jobbet som bolagets vd och koncernchef för att bli vd på ett annat bolag i en annan bransch.
Lotta Lyrå blir dock kvar på sitt nuvarande jobb till 4 december.

– Jag kan inte nog understryka vilken bra tid jag haft på Clas Ohlson. Jag är väldigt stolt över den förändring som vi genomfört och är tacksam över att varje dag få arbeta med så varma och kompetenta medarbetare, säger Lotta Lyrå.
– Clas Ohlson är ett fantastiskt bolag med stora möjligheter, men jag har fått ett erbjudande om ett annat jobb som jag kände att jag inte kunde tacka nej till, förklarar Lyrå.

– Lotta Lyrå fick ett tydligt uppdrag att lägga i nästa växel för Clas Ohlson. Detaljhandelsmarknaden är i snabb förändring och bolaget har under Lotta Lyrås ledning både utvecklat ett unikt kunderbjudande och en organisation som gör oss väl rustade att möta framtiden, säger Kenneth Bengtsson, styrelseordförande för Clas Ohlson. Lotta Lyrå kommer att stanna kvar under uppsägningstiden fram till 4 december 2020. Styrelsen kommer nu att påbörja rekryteringen av en ny vd och koncernchef.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil