Hjärtats förslag senap à la calvados

Hjärtats förslag senap à la calvados
Så här ser årets julsortiment ut hos Apotek hjärtat. Foto: Pressbild

Apotek hjärtat presenterar sitt julsortiment för 2021 och där ingår årets senap som får smak av calvados samt ”vinteräpplen, mandelmassa och vanilj”.

Apotek hjärtats julsortiment med klassiska produkter som glöggkrydda, svensk blomsterhonung och marmelad med smak av apelsin och saffran får även i år sällskap av några välsmakande nyheter, skriver Icas apotek i en pressrelease.

Det handlar om ett svart te med smakinspiration från julklassikern skumtomte samt dragerade saffransmandlar med vit choklad och mjölkchoklad gör det befintliga sortimentet sällskap på hyllorna.
Årets senap får smak av calvados, med toner av vinteräpplen, mandelmassa och vanilj.

– Varje år har vi som ambition att kombinera våra traditionsenliga julprodukter med några spännande nytillskott. Vi lever med julen året om och tittar på trender och nya smakbilder. Utöver vår klassiska senap tar vi varje år fram en ny variant, och årets senap med smak av calvados kombinerar toner av vinteräpplen, mandelmassa och vanilj, säger Linda Senning, produktchef hos Apotek hjärtat.

Julsortimentet finns tillgängligt på apotekhjartat.se och på samtliga apotek (med undantag för apotek i anslutning till ICA Maxi) från och med den 25 oktober 2021.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Bara var tredje butik låter anställda rotera mellan arbetsuppgifter och drygt hälften av dem bryter mot regler om kassaarbete max två timmar i sträck.

Lagar skollunch inom planetens gränser

Lagar skollunch inom planetens gränser

I samarbete med Orklas matkreatörer har skolor i 36 kommuner som mål att under en hel vecka laga skolluncher som håller sig inom planetens gränser.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.