Hjärtats förslag senap à la calvados

Hjärtats förslag senap à la calvados
Så här ser årets julsortiment ut hos Apotek hjärtat. Foto: Pressbild
Apotek hjärtat presenterar sitt julsortiment för 2021 och där ingår årets senap som får smak av calvados samt ”vinteräpplen, mandelmassa och vanilj”.

Apotek hjärtat presenterar sitt julsortiment för 2021 och där ingår årets senap som får smak av calvados samt ”vinteräpplen, mandelmassa och vanilj”.

Apotek hjärtats julsortiment med klassiska produkter som glöggkrydda, svensk blomsterhonung och marmelad med smak av apelsin och saffran får även i år sällskap av några välsmakande nyheter, skriver Icas apotek i en pressrelease.

Det handlar om ett svart te med smakinspiration från julklassikern skumtomte samt dragerade saffransmandlar med vit choklad och mjölkchoklad gör det befintliga sortimentet sällskap på hyllorna.
Årets senap får smak av calvados, med toner av vinteräpplen, mandelmassa och vanilj.

– Varje år har vi som ambition att kombinera våra traditionsenliga julprodukter med några spännande nytillskott. Vi lever med julen året om och tittar på trender och nya smakbilder. Utöver vår klassiska senap tar vi varje år fram en ny variant, och årets senap med smak av calvados kombinerar toner av vinteräpplen, mandelmassa och vanilj, säger Linda Senning, produktchef hos Apotek hjärtat.

Julsortimentet finns tillgängligt på apotekhjartat.se och på samtliga apotek (med undantag för apotek i anslutning till ICA Maxi) från och med den 25 oktober 2021.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil