ERT godis köper in sig i en godisfabrik

ERT godis går in som majoritetsägare i godisfabriken Mormor Lisas konfektyr. Foto: Pressbild
ERT godis tar nu ett steg till när man växer som godisgrossist genom att köpa majoriteten i godisfabriken Mormor Lisas konfektyr.

ERT godis har funnits i snart 30 år och hela tiden haft ambitionen att växa sig stor som godisgrossist.
Man är inne i en expansiv fas där man just börjat en utbyggnad av 5 000 kvadratmeter lageryta och nya kontor.

Nu tar man ett steg till genom att skaffa ett ben till, i producentledet, när man blir majoritetsägare i godisfabriken Mormor Lisas konfektyr AB.
– Vi har samarbetat med Mormor Lisas i många år och vet vilken kapacitet som finns i företaget och fabriken. Vi har de senaste åren tagit fram ett antal egna produkter som vi har sett få bra spridning och bra försäljning, säger ERT godis vd Nichlas Ernstsson. 

– Egna produkter är ett sätt för oss att utveckla organisationen. Vi ser även väldigt stora fördelar med att producera egna varor i Sverige, med tanke på hur problematiskt det kan vara med frakter från utlandet just nu, säger Ernstsson.

I samband med att ERT Godis går in som huvudägare i Mormor Lisas Konfektyr AB kommer en översyn av den grafiska profilen att göras. 
En uppdaterad, modern logotyp är framtagen, med ett nytt och uppdaterat utseende på den klassiska Mormor-figuren, för att stärka varumärket. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil