Bara kaffe latte hos Löfbergs nu?

Bara kaffe latte hos Löfbergs nu?
Anders Fredriksson blir ny vd hos Löfbergs och börjar det nya jobbet i augusti. Foto: Pressbild Löfbergs

Anders Fredriksson lämnar Norrmejerier för att börja ett nytt jobb som koncernchef och vd för Löfbergs. Fredriksson tar över på nya jobbet 9 augusti.

Efter 22 år på Löfbergs, tolv av dem som vd, kom tidigare i år beskedet att Lars Appelqvist lämnar Löfbergs och vd-stolen där för att istället börja jobba hos HK Scan.
Nu har företaget anställt hans efterträdare och det blir Anders Fredriksson som tar över som vd och koncernchef hos Löfbergs.

Anders Fredrikson har fram tills nu varit vd för Norrmejerier men börjar vd-jobbet hos Löfbergs 9 augusti.
Till dess ska t f vd Fredrik Nilsson upprätthålla tjänsten.

Enligt gängse mönster är Löfbergs ”väldigt glada” åt rekryteringen.
– Han har helt rätt kompetens och profil för att utveckla Löfbergs i linje med vår nya strategi. Anders har en gedigen erfarenhet från både livsmedelsbranschen och internationell verksamhet, och en tydlig ledarstil med fokus på starka team, säger Löfbergs styrelseordförande Kathrine Löfberg.

– Vi värdesätter också att han delar våra värderingar och förstår kraften i ett familjeägt företag med engagerade medarbetare och en stark kultur. Nu blir uppdraget att leda arbetet att stärka Löfbergs position och lönsamhet både i Sverige och utomlands, tillägger hon.

Anders Fredriksson är född 1971, uppvuxen i Västernorrland och sedan 2015 alltså vd för Norrmejerier. Nu ser han fram mot nya jobbet och en flytt till Värmland.
– Superkul och inspirerande. Jag kommer till ett välskött familjeföretag med anrik historia, men som alltid haft som ambition att utvecklas. Det ska bli oerhört spännande, säger Anders Fredriksson.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform
Dyrare näthandla nu enligt PRO-mätning

Dyrare näthandla nu enligt PRO-mätning

PRO har gjort prisjämförelser kring nätmatkassar och hävdar att det har blivit dyrare att näthandla 2020 trots fler på nätet och större konkurrens.

Vegetariskt bacon nysatsning av Tulip

Vegetariskt bacon nysatsning av Tulip

Danish crown foods Sweden lanserar vegetariskt bacon, gjort på potatis och ärtor och en del av företagets klimatmål och vilja till bredare sortiment.

Snällare och godare ledare med en hund?

Snällare och godare ledare med en hund?

Royal canin, som tillverkar hundmat, hälsar Joe Biden välkommen till Vita huset – men utan de politiska undertonerna. Det handlar om Champ och Major…

Osäker kunskap om val av hälsosam mat

Osäker kunskap om val av hälsosam mat

En undersökning Brödinstitutet låtit göra visar att många är osäkra och har dålig kunskap om vilken mat som egentligen är hälsosam och klimatsmart.

4,5 miljoner kr till Bris från Circle K

4,5 miljoner kr till Bris från Circle K

Tre kampanjer under 2020 och ett gott resultat. Circle K kan nu tillsammans med sina kunder lämna över drygt 4,5 miljoner insamlade kronor till Bris.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.