Sött, salt eller spicy – nu är det är dags att bestämma hur en ny chipssmak ska smaka, skriver Estrella som nu presenterar fem finalister i sin aktuella reklamkampanj där kunder kan rösta och en vinnande chipssmak ska hamna i butikshyllorna i höst.
Smakvalet står mellan cheddar och jalapeño, brynt smör och chili, choklad och havssalt, parmesan och havssalt och koriander, sourcream och chili. 

Under februari gav Estrella alla som älskar chips i Sverige chansen att skapa och nominera sina drömchips på chipsvalet.se.
Hela 73 762 smakförslag har lämnat in den vägen och nu har fem finalister presenterats, utvalda av Estrella.

De fem smakerna som svenska folket nu ska få rösta mellan har valts utifrån de mest populära smakförslagen och ingredienserna, skriver Estrella. 
I Estrellas chipslabb har man provat sig fram bland kryddblandningarna för att hitta de mest välsmakande kombinationerna.– De fem finalistsmakerna speglar blandningen av smakförslag vi fått in. Många har nominerat klassiska smaker som sourcream och ost, medan andra tagit ut svängarna med smaker som choklad och honung,” säger Josefin Hugosson, hos Estrella.
Fram till 6 april kan man nu rösta på chipsvalet.se och den dagen presenteras resultatet.