Kultursatsning nästa i gamla Coop-bageriet

Kultursatsning nästa i gamla Coop-bageriet
Foto: Löfberg Fastigheter
I Karlstad ska det bli en kultursatsning i det gamla bageri där Coop tidigare inte bara drev bageri utan även en stor livsmedelsindustri i övrigt.

I Karlstad ska det bli en kultursatsning i det gamla bageri där Coop tidigare inte bara drev bageri utan även en stor livsmedelsindustri i övrigt.

Löfberg fastigheter och Wermlands invest har köpt det gamla bageriet på Coop-området i Karlstad.
Nu berättar man för nwt.se att planen är att skapa någon form av kulturverksamhet i fastigheten.
– Ett superspännande projekt och samarbete, säger Josefin Knarrström Bergh, vd för Wermlands invest för nwt.se.

Planerna för den gamla fastigheten med centrumnära läge har varit oklara ända sedan Coop lämnade byggnaden och verksamheterna man drev där.
Men nu meddelar alltså kafferosteri-nära Löfbergs fastigheter och Wermlands invest att man köpt bagerifastigheten för att skapa en satsning inom kultursektorn.

Ambitionen är att vara klar för invigning inom 2-3 år.
– Ett superspännande projekt och samarbete. Det finns få byggnader av det här slaget i centrala Karlstad, och vi ser det som en unik möjlighet att skapa något riktigt häftigt som gör Karlstad ännu mer attraktivt, säger Josefin Knarrström Bergh i ett pressmeddelande.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil