Finn crisp snacks är årets dagligvara 2022

Fotomontage Pressbild Lantmännnen/TPS Content
Det är Finn crisp snacks från Lantmännen som är Årets dagligvara 2022 och som nu prisas för den mest framgångsrika och innovativa lanseringen.

Priset Årets dagligvara delas ut av Svensk dagligvaruhandel till den produkt som haft den mest framgångsrika och innovativa lanseringen i dagligvaruhandeln. 
Vinnare av priset i år är Finn crisp snacks från Lantmännen Cerealia. Förutom äran kommer dagligvaruhandels-aktörerna att ge produkten omfattande exponering i de egna kanalerna och vinnaren får även ett presentkort att använda hos samarbetspartnern Nielsen IQ.

– När ett välkänt knäckebröd lika självklart flyttar in på fredagsmyset, som vid festliga tillfällen eller på språng som mellanmål är succén ett faktum. Försäljningsdata visar att smaksatta knäckekex av råg och med mindre fett var något konsumenterna väntat på. Vi i juryn imponerades även över att man lyckats produktutveckla en väldigt väletablerad produkt och att man lyckats driva tillväxten i sin kategori så starkt, säger Karin Brynell vd på Svensk dagligvaruhandel och i det här sammanhanget även juryns ordförande.– Vi är otroligt glada över att Lantmännen Cerealias Finn crisp snacks blivit årets dagligvar. Vi är stolta över att vi har bidragit till att utveckla ett nytt segment och vill rikta ett stort tack till våra kunder för ett gott samarbete. Vi är stolta över teamet på Lantmännen Cerealia som har genomfört en fantastisk lansering från jord till bord, säger Helena Fridström hos Lantmännen Cerealia.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil