Firar Danmarksöppning med Nationell butiksfest

Foto Pressbild
Den 24 maj 2024 slås portarna upp till den senaste Big Dollar-butiken på Hjørringvej 121 i Frederikshavn. Denna nya butik, som sträcker sig över nästan 2 800 kvadratmeter, kommer att erbjuda ett brett sortiment inom bland annat inredning, kök, leksaker, hygien, snacks och dryck - allt till riktigt låga priser.

Big Dollar, som öppnade sina första två butiker 2022, har nu verksamhet i Næstved, Brønderslev, Hjørring och Holbæk. För att fira öppningen i Frederikshavn anordnar kedjan en nationell butiksfest där kunder i hela Danmark kan delta. Festligheterna pågår hela dagen den 24 maj och inkluderar en rad extraerbjudanden, fika och de populära överraskningshinkarna fyllda med presenter.

”För oss är det alltid viktigt att fira, stort som smått, och därför känns det som en självklarhet att bjuda in alla våra kunder, oavsett var man bor. Vi är otroligt glada över vår fortsatta expansion i Danmark och har mycket inplanerat under året,” säger Peter Jakobsen, Country Manager för Danmark.

Firandet startar den 24 maj kl. 09.00 i alla fem butiker och kommer att pågå under hela dagen.

Big Dollar

Den svenska lågpriskedjan Dollarstore ansvarar för den dagliga driften av butikskedjan Big Dollar och dess butiker. Tokmanni Group Corporation, en av Nordens ledande lågpriskoncerner, äger Dollarstore sedan augusti 2023. Tokmannis aktier är noterade på Nasdaq Helsinki.

Big Dollar fokuserar på att erbjuda kunderna en oväntad och glädjefylld shoppingupplevelse med riktigt bra produkter till riktigt bra priser. Att handla på Big Dollar ska kännas som en skattjakt där du aldrig vet vad du kan hitta. Big Dollar är till för hela familjen med ett produktsortiment som täcker alla behov.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil