Stor julmarknad ska avsluta året i Malmö

Stor julmarknad ska avsluta året i Malmö
Här i vackra Malmö ska det bli en julmarknad 2021 när pandemiläget tros bättre. Foto: Pressbild
950 000 kr för att genomföra en julmarknad i centrala Malmö 2021. Det beslutade Malmös politiska ledning om tidigare i veckan och tror på en god jul.

950 000 kr för att genomföra en julmarknad i centrala Malmö 2021. Det beslutade Malmös politiska ledning om tidigare i veckan och tror på en god jul.

Kommunstyrelsens arbetsutskott i Malmö beslutade i veckan satsa 950 000 kr på genomförandet av julmarknad i centrala Malmö 2021.
Sedan våren 2020 och på grund av corona, har Malmös stadskärna tappat ett stort antal besökare.

Detta har inte minst drabbat många näringsidkare som haft ett svårt år ekonomiskt.
Genom en välkomnande och variationsrik julmarknad 2021 är förhoppningen att fler Malmöbor och besökare ska hitta tillbaka till centrala Malmö.

Julmarknaden planeras att hålla öppen under tredje advent från torsdag till söndag samt från den 16 december ända fram till julafton.
Utställarna kommer hålla hög kvalitet och erbjuda ett utbud som domineras av lokala och regionala hantverk, mat och dryck.

Dessutom planeras ett attraktivt innehåll med aktiviteter för stora och små däribland scenuppträdande under marknaden, skriver man i ett pressmeddelande.
Arrangemanget kommer att ske i samverkan mellan Malmö citysamverkan och Malmö stads förvaltningar.

– Vi bygger en stad där Malmö-borna ska trivas och som även ska locka besökare. Julmarknaden är ett fint exempel på arrangemang som svarar för båda de inriktningarna, som både gynnar invånarna och som hjälper besöksnäringen till ökade intäkter som kan skapa nya arbetstillfällen, säger Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), ordförande i kommunstyrelsen.

– Många Malmö-bor har en julmarknad på sin önskelista till jul. Efter en lång tids pandemi ser jag framemot att äntligen kunna återuppta alla de värdefulla traditioner vi har i staden, däribland en julmarknad som kommer locka stora och små, Malmöbor och hitresta besökare, säger Roko Kursar (L), förste vice ordförande i kommunstyrelsen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil