Fler finalister klara för Arla Guldko 2023

Foto Pressbild
Nu har Arla presenterat finalisterna i ytterligare två kategorier i Arla guldko 2023, och då handlar det om förskolor och skolor.

Ytterligare sex tävlande har gått vidare till final i Arla guldko 2023, tre finalister vardera i kategorierna Bästa matglädjeförskola och Bästa matglädjeskola. 

I kategorin matglädjeförskola är de tre finalisterna Blanka förskola, Vadstena, förskolan Pärlan i Vårby och Norrahammars förskola, Jönköping.
Matglädjeskolorna som är i final är Stenkulans skola i Lerum, Stora Hammars skola i Vellinge och Västerstrandsskolan, Karlstad.

Finalisterna kommer nu att detaljgranskas av jurygrupper där bland annat stjärnkockarna Marie Skogström och Paul Svensson deltar. Vinnarna koras sedan vid finalen 8 maj 2023.

– Finalisterna i Bästa matglädjeförskola och Bästa natglädjeskola har alla en förmåga att lyfta hela måltiden. De lagar inte bara fantastisk mat, utan de ser också hur de ständigt kan utveckla allt runt måltiden, säger Erica Elfving som är projektledare för Arla guldko.
– De delar med sig av sin kunskap, väcker nyfikenhet och inspirerar både sina matgäster och sina kollegor. Med omtanke och värme skapar de såväl arbetsglädje som matglädje, tillägger hon.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil