Första helveganska convenience-butiken

Foto MostPhotos
USA har fått sin första helt veganska convenience-butik. Det är Hangry Planet som introducerar ett helt växtbaserat koncept hos Shell i San Francisco.

Hangry Planet introducerar ett helt växtbaserat koncept på den amerikanska convenience-marknaden, berättar Convenience Stores News. 
Det görman på en av Shells mackar i San Francisco Bay Area.

Där erbjuder butiken nu ett stort urval av snacks, måltider och godis som serveras tillsammans med livlig musik, konst och en virtual reality biltvätt. 
Alla produkter är noga utvalda med fokus på djurskydd samt att det är hållbart och veganskt, rapporterar sajten.

Skådespelaren och entreprenören Bobak Bakhtiari har startat Hangry Planet. 
Han framhåller att alla produkter i butiken är noga granskade och utvalda utifrån att de är hållbara, veganska och att inga djur har farit illa i tillverkningsprocessen. 
 
Enligt butiken erbjuder man en unik upplevelse för medvetna kunder som nu kan handla med gott samvete, utan att behöva läsa det finstilta på varje förpackning. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil