Gasellföretag för tredje gången

Foto Pressbild, Sevan
Sevan Hummus Factory i Rosersberg, har korats till Gasellföretag 2022 av Dagens Industri, tredje gången Sevans koncern uppmärksammas på det sättet.

Det blir totalt den tredje gången som Sevans koncern får utmärkelsen tilldelad. Under Sevans mångåriga historia har koncernens omsättning hunnit växa till närmare en halv miljard kronor och bolagen sysselsätter idag fler än 50 anställda med ursprung från över 20 olika länder.– Det är tack vare teamets mod, envishet och oklanderliga tillit som vi kunnat växa lönsamt och med kvalitet. Trots år som har präglats av pandemi, hårt ansträngda logistikflöden och knivskarp konkurrens är vi ett av Sveriges snabbast växande bolag tack vare vår grundläggande övertygelse om att det vi gör är meningsfullt, säger Elin Ingves Pyk som är vd för Sevan.

– Vi på Sevan är uppfyllda av tanken att mat förenar och det har varit avgörande att anställa medarbetare som är modiga, nyfikna och älskar mat. De senaste åren har vi välkomnat närmare 20 praktikanter i vad som varit deras första riktiga möte med den svenska arbetsmarknaden och flera av dem har erbjudits anställning efter avslutad praktik, fortsätter Elin Ingves Pyk.

På fabriken i Rosersberg arbetar 17 anställda, varav fyra började som Jobbsprångare. Sevans vision är att, genom möten över maten, bidra till ett samhälle där alla känner sig välkomna till bords.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil