Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

”Allt beror på läget”

Reitan Convenience Sweden driver Pressbyrån och 7-Eleven och konstaterar nu i Corona-tider att butikerna drabbas väldigt olika hårt av situationen. | Foto: Sten-Åke Stenberg
Reitan driver Pressbyrån och 7-Eleven i Sverige och konstaterar att koncernens butiker drabbas olika hårt i Corona-tider där läget är helt avgörande.

Reitan Convenience Sweden driver Pressbyrån och 7-Eleven och konstaterar nu i Corona-tider att butikerna drabbas väldigt olika hårt av situationen. 
Allt beroende på läget. Exempelvis slår det hårt mot våra flygplatsbutiker, säger kommunikationschefen Lennart Schultz till conveniencestores.se.

Reitan poängterar att företagets högsta prioritet är att skydda kunder och medarbetare samtidigt som man vill upprätthålla sin verksamhet i så hög grad som möjligt.
Våra butiker ligger på platser där det normalt rör sig väldigt mycket människor och våra intäkter bygger på ett stort antal transaktioner. Så självklart är vi drabbade av att våra kunder inte rör sig ute i samhället i vanlig ordning, konstaterar Schultz.

Samtidigt ser man en positiv sida i det driv, engagemang och kreativitet som finns hos medarbetare och köpmän i en tuff situation.

Sedan har vi en förmåga att agera snabbt och kreativt i svåra situationer

– Vi blir så stolta när vi ser engagemanget som finns bland våra säljare och köpmän! Sedan har vi en förmåga att agera snabbt och kreativt i svåra situationer och vi arbetar intensivt med en mängd olika insatser för att hjälpa våra butiker genom den här krisen. 

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.