Postnords dagliga dos 200 000 hemleveranser

Postnords dagliga dos 200 000 hemleveranser
En vanlig syn när Postnord levererar 200 000 paket per dag. Foto: Pressbild Postnord
Hemleveranser fortsätter att vara ett populärt alternativ. I dag levererar Postnord närmare 200 000 paket och varubrev varje dag till svenska hem.

Hemleveranser fortsätter att vara ett populärt alternativ. I dag levererar Postnord närmare 200 000 paket och varubrev varje dag till svenska hem.

Den siffra på 200 000 hemleveranser per dag som Postnord nu redovisar motsvarar en ökning med 30 procent jämfört med en vanlig dag förra året i mars, innan coronapandemin slog till fullt ut.

Sedan dess har distansarbete och digitalisering haft en inverkan på konsumentbeteendet, e-handeln och logistikbranschen.
Under 2020 ökade hemleveranserna snabbt i tillväxt till följd av pandemin och den nivån ser vi ut att fortsätta på.

– Hemleveranser är fortsatt viktiga när många jobbar hemifrån och även för personer som inte kan eller vill lämna hemmet, säger Postnords chef för e-handeln, Peter Hesslin.
– Med även nya målgrupper som har vänt sig till e-handeln är det viktigt för oss att kunna erbjuda ett tryggt och smidigt alternativ som passar varje individ, tillägger han.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil