Postnords dagliga dos 200 000 hemleveranser

Postnords dagliga dos 200 000 hemleveranser
En vanlig syn när Postnord levererar 200 000 paket per dag. Foto: Pressbild Postnord
Hemleveranser fortsätter att vara ett populärt alternativ. I dag levererar Postnord närmare 200 000 paket och varubrev varje dag till svenska hem.

Hemleveranser fortsätter att vara ett populärt alternativ. I dag levererar Postnord närmare 200 000 paket och varubrev varje dag till svenska hem.

Den siffra på 200 000 hemleveranser per dag som Postnord nu redovisar motsvarar en ökning med 30 procent jämfört med en vanlig dag förra året i mars, innan coronapandemin slog till fullt ut.

Sedan dess har distansarbete och digitalisering haft en inverkan på konsumentbeteendet, e-handeln och logistikbranschen.
Under 2020 ökade hemleveranserna snabbt i tillväxt till följd av pandemin och den nivån ser vi ut att fortsätta på.

– Hemleveranser är fortsatt viktiga när många jobbar hemifrån och även för personer som inte kan eller vill lämna hemmet, säger Postnords chef för e-handeln, Peter Hesslin.
– Med även nya målgrupper som har vänt sig till e-handeln är det viktigt för oss att kunna erbjuda ett tryggt och smidigt alternativ som passar varje individ, tillägger han.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil