GastorNord bjuder på fräscha namn

Bild från GastroNord 2020 | Foto Pressbild
Med mindre än en månad kvar till årets Gastornord, släpper arrangörerna ytterligare detaljer om vad besökare kan förvänta sig av mässan. Årets händelse för HoReCa-branschen äger rum den 9–11 april på Stockholmsmässan och lovar att bli en inspirerande och informativ upplevelse för alla inblandade.

En av nyheterna för året är additionen av Sweden Foodtechs stora foodtech-konferens, ”Big Meet”. Denna konferens kommer att erbjuda en plattform för fantastiska talare, paneler och nätverkande, där diskussioner om framtidens livsmedelssystem och nya produkter och tjänster kommer att stå i fokus.

Bland de tunga namnen som kommer att medverka under mässan finns Kaj Török, hållbarhetschef på Max Burgers, och Thilda Mårtensson, tidigare vinnare av Bocuse d’Or Commis Award och Gymnasie-SM. Dessa talare kommer att leda diskussioner om hållbarhet, tävlingsdrömmar för unga kockar och framtidens produkter i restaurangbranschen.

Mässan kommer också att vara värd för några av Sveriges viktigaste tävlingar för unga kockar, inklusive Restaurangakademiens ”Årets Unga Kock” och ”Bocuse d’Or Sweden Commis Award Årets Unga Kock”, samt ”Årets Unga Sommelier” arrangerad av Chaîne des Rôtisseurs. Förväntningarna är höga på årets tävlingar med ett lovande startfält och stenhård konkurrens.

Utöver tävlingar och konferenser kommer även publikfavoriter som Glass-SM och Vinnordic Wine Challenge att locka besökare från när och fjärran.

Under mässan kommer även Stellagalans årliga Forum att äga rum, där man bland annat kommer att utse vinnaren av det nyinstiftade priset ”Årets Stellatjärna”, ett pris som belönar jämlikhetsarbete inom branschen.

Monika Johannesen Widholm, projektledare för Gastornord, uttrycker sin entusiasm inför årets evenemang: ”Vi har jobbat stenhårt med att skapa en helhet och en riktig mening med Gastornord. I år ska vi visa att vi är på väg att skapa en ny mötesplats för branschen som handlar om framtidens mat och dryck.”

Med en imponerande lista av talare, tävlingar och programpunkter ser årets Gastornord ut att bli ett måste för alla som är intresserade av framtidens gastronomi och restaurangbransch.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil