Varmare sallader för kallare dagar

Varmare sallader för kallare dagar
Nu blir Picadeli ett ännu hetare företag – satsar på varma sallader. Foto: Pressbild Picadeli
Picadeli lanserar "warm-ish"-sallader för kallare dagar, vilket man beskriver som ”den stora smakexplosionen som surfar på mikrovågstrenden”.

Picadeli lanserar ”warm-ish”-sallader för kallare dagar, vilket man beskriver som ”den stora smakexplosionen som surfar på mikrovågstrenden”.

När temperaturen sjunker och dagarna känns kortare är det inte ovanligt att känna ett sug efter varmare mat. Food-tech pionjären Picadeli lanserar därför det nya konceptet ”Warm-ish”, sallad som värms i mikrovågsugn, och är sprunget ur experimentella smak- och konsumenttester, skriver företaget i en pressrelease.

Denna vecka lanserar Picadeli ”Warm-ish”-sallader på svenska marknaden. Picadeli säljer årligen miljontals sallader världen över, men vill nu hitta ett sätt att förlänga sin populäraste salladssäsong.

– Vi vet, det låter lite galet med mikrad sallad, men vi tycker om att tänka utanför boxen och ”Warm-ish”-sallader är ett perfekt exempel på det. Att mikra Picadelis sallader är ett oväntat och enkelt sätt att tillgängliggöra varm och hälsosam snabbmat året runt, anser Gunilla Kjellmer som är produktutvecklare hos företaget.
Konceptet lanseras vecka 46 i över 100 av Hemköps butiker runt om i landet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil