Halloj kylskåpet fylls med svinntips

Foto Pressbild
Sofia Dalén besöker mat- och dryckesproducenter och delar med sig av svinntips i säsong 4 av Halloj kylskåpet och träffar även Björn Ranelid.

Hur minskar du ditt matsvinn? Kan en innehållsförteckning skrivas på versmått? Hur stor roll spelar Aladdin-asken för svenskarnas julstämning? 
Det är några av frågeställningarna som Sofia Dalén tar sig an i den fjärde säsongen av Livsmedelsföretagens succéserie Halloj kylskåpet. 

Men det blir också frukträddning, stand-up med brödskämt och kanske har Sofia gjort årets jullåt. I första avsnittet, som släpptes den 20 november, tittar Sofia in i komikern Johanna Wagrells kylskåp och träffar brödexperterna på Pågen.

Halloj kylskåpet produceras av bransch- och arbetsgivarorganisationen Livsmedelsföretagen. I säsong 1 och 2 fick tittarna följa med podd- och tv-profilen Edvin Törnblom när han undersökte sina influencervänners kylskåp och besökte små och stora livsmedelsföretag. 

Inför säsong 3 tog programledaren och journalisten Sofia Dalén över stafettpinnen. Halloj kylskåpet har blivit en tittarsuccé och Sofias premiärsäsong har hitintill över 630 000 visningar. Totalt har serien över 1,5 miljon visningar.Hon träffar Pågens och ser Lingongrova produceras. Dessutom får Sofia veta mer om hur man tillverkar äppelmust, Aladdin-choklad, hummus och juice gjord på räddad frukt, och utöver Johanna Wagrell besöker hon kändistyckaren Tramsfrans, sin radarpartner Kalle Möller, komikern Nisse Hallberg och författaren och ordkonstnären Björn Ranelid. Avsnitten släpps på Halloj kylskåpets YouTube-kanal varannan söndag med start den 20 november.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil