Patrik Hellgren ny vd för Fazer bageri

Patrik Hellgren ny vd för Fazer bageri
Patrik Hellgren har fått jobb som vd för Fazer bageri i Sverige. Foto: Pressbild Fazer
Patrik Hellgren har fått jobbet som vd för Fazer bageri i Sverige. Han börjar sitt nya jobb 1 juni och lämnar då jobbet som försäljningsdirektör.

Patrik Hellgren har fått jobbet som vd för Fazer bageri i Sverige. Han börjar sitt nya jobb 1 juni och lämnar då jobbet som försäljningsdirektör.

Patrik Hellgren har alltså fått jobbet som verkställande direktör för Fazer bageri i Sverige.
Hellgren är idag försäljningsdirektör i samma företag men har tidigare jobbat även inom Mars & Wrigley och inom Ica.

– Patrik är en uppskattad ledare med bred erfarenhet från olika roller inom snabbrörliga konsumentvaror och detaljhandeln. Han har varit en nyckelperson i att utforma samarbetet med Polfärskt och den nya verksamhetsmodellen för Fazer bageri i Sverige, vilket gör honom väl lämpad för att leda den fortsatta utvecklingen, säger Lara Saulo, EVP och chef för affärsområdet Fazer bageri.

I februari tillkännagav Fazer Bageri sin nya verksamhetsmodell med den nya återförsäljaren Polfärskt. 
– Vi är mitt uppe i en spännande omvandling inom Fazer Bageri. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta förverkliga vår strategi tillsammans med hela vårt team och med Polfärskt som samarbetspartner, säger Patrik Hellgren.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil