Patrik Hellgren ny vd för Fazer bageri

Patrik Hellgren ny vd för Fazer bageri
Patrik Hellgren har fått jobb som vd för Fazer bageri i Sverige. Foto: Pressbild Fazer
Patrik Hellgren har fått jobbet som vd för Fazer bageri i Sverige. Han börjar sitt nya jobb 1 juni och lämnar då jobbet som försäljningsdirektör.

Patrik Hellgren har fått jobbet som vd för Fazer bageri i Sverige. Han börjar sitt nya jobb 1 juni och lämnar då jobbet som försäljningsdirektör.

Patrik Hellgren har alltså fått jobbet som verkställande direktör för Fazer bageri i Sverige.
Hellgren är idag försäljningsdirektör i samma företag men har tidigare jobbat även inom Mars & Wrigley och inom Ica.

– Patrik är en uppskattad ledare med bred erfarenhet från olika roller inom snabbrörliga konsumentvaror och detaljhandeln. Han har varit en nyckelperson i att utforma samarbetet med Polfärskt och den nya verksamhetsmodellen för Fazer bageri i Sverige, vilket gör honom väl lämpad för att leda den fortsatta utvecklingen, säger Lara Saulo, EVP och chef för affärsområdet Fazer bageri.

I februari tillkännagav Fazer Bageri sin nya verksamhetsmodell med den nya återförsäljaren Polfärskt. 
– Vi är mitt uppe i en spännande omvandling inom Fazer Bageri. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta förverkliga vår strategi tillsammans med hela vårt team och med Polfärskt som samarbetspartner, säger Patrik Hellgren.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Marabou stoppas nu av svensk fotboll

Svenska fotbollförbundet väljer att stoppa samarbetet med Marabou sedan dess ägare Mondelez svartlistats av Ukraina för sin verksamhet i Ryssland.

Krav finalist hos Livsmedelspriset

Krav är nominerat som en av tre finalister till Livsmedelspriset, vilket delas ut under Livsmedelsdagarna i Tylösand 21 september.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil