Hammars bryggeri får pris internationellt

Hela 5 medaljer till Hammars Bryggeri, grattis! | Foto Pressbild
Hammars bryggeri får ta emot fem medaljer i olika kategorier i internationella The Tonic & Mixers Masters, en högt värderad branschtävling.

I fredags meddelade dryckesbranschtidningen The Spirits Business resultatet i ’The Tonic & Mixer Masters’ 2022.
Hammars Tonics från Hammars bryggeri kammar där i år hem fem medaljer – varav en Master.  

– Det är väldigt kul att vi når ännu högre resultat år två i tävlingens historia, säger Robert Henrysson, VD för Hammars bryggeri. 
– Med vårt ökande fokus på export så är ju detta bevis på att vi hör hemma bland de bästa verkligen välkommet.

The Spirits Business Masters är en av den internationella dryckesindustrins branschtävlingar. En jury blindprovar drycker, bland annat i kategorierna gin, vodka och whisky. 
Svenska hantverksdestillerier placerar sig ofta högt i tävlingarna, som avgörs årligen i London.

Nyligen avgjordes den andra upplagan av tävlingen för tonics och drink mixers. Tävlingen lockade i år bidrag från ett 20-tal producenter. 
I förra årets upplaga blev Hammars bryggeri prisat med fem medaljer. I år upprepas bedriften, men denna gång smäller juryn till och belönar bryggeriets Pink Tonic med den högsta valören – Master.– Vi satsar stenhårt på att bli en drivande kraft inom svensk premiumdryck i världen och jobbar mycket med vår innovation. Vi går vår egen väg med vår egen smakprofil och vågar tänka nytt. Skönt att en så meriterad jury ger oss tumme upp för det arbetet, säger Robert Henrysson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil