Hämtar inspiration från Laponias rika natur

Hämtar inspiration från Laponias rika natur
Foto: Mostphotos

Lundgrens fortsätter ta med snusare på en smakresa genom Sverige med en ny limiterad upplaga inspirerad av de fyra nationalparker i Lappland som utgör Laponia.

De senaste åren har Lundgrens lanserat uppmärksammade smaker i limiterad upplaga, med inspiration hämtad från olika platser i Sverige. Smakerna har, med sina exklusiva förpackningar, blivit något av samlarobjekt för snuskonnässörer i både Sverige och resten av världen. Efter framgångarna med sommarens snuslansering, har turen kommit till Lappland och de fyra nationalparker som utgör världsarvet Laponia.

– Varje nytt snus från Lundgrens är ett nytt stopp på vår smakresa genom Sverige. Den här gången kunde vi inte nöja oss med en. Laponia är ett stort och varierat område, inom både flora och fauna. Vi kände helt enkelt att en smak inte var tillräckligt utan behövde ta fram fler, säger Jeroen van Engelen, Senior Flavorist på Fiedler & Lundgren som producerar Lundgrens snus.

Årets Limited Edition snus består således inte av en ensam smak utan av fyra distinkta smaker; Fjällsippa, Frostbär, Skog och Renlav och levereras i en exklusiv och innovativ förpackning med en återanvändningsbar dosa som konsumenten själv kan fylla på med den smak som passar bäst för dagen.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform
Lidl Sverige utsett till Top employer

Lidl Sverige utsett till Top employer

Europeiska institutet Top employer har utsett Lidl Sverige till “Top employer Sverige”. Certifieringen bygger på en rad krav kring arbetsgivarfrågor.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.