”City Gross julskinka smakade bäst”

”City Gross julskinka smakade bäst”
City Gross julskinka i egna märket Favorit fick högst betyg i Expressens smaktest. Foto: City Gross
När fem personer på Expressen provsmakade julskinkor nyligen blev omdömet att City Gross märke Favorit erbjöd den bästa julskinkan av dem man testade.

När fem personer på Expressen provsmakade julskinkor nyligen blev omdömet att City Gross märke Favorit erbjöd den bästa julskinkan av dem man testade.

En av de populäraste artikelformerna i kvällstidningarna är olika tester och ett av de som återkommer varje år är testerna av julskinkor.

Så och i år där fem personer på Expressen provsmakat årets julskinkor och publicerat sina åsikter.

Bland dessa fem har City Gross julskinka av egna märket Favorit fått högsta betyg.

– Den här skinkan är som hämtad från forna tiders julbord, eller från filmen om Emil i Lönneberga. En härligt klassisk skinka att älska, tycker de fem kvällstidnings-recensenterna.

– Jättekul att de också gillar vår goda julskinka. Det är alltid fint att få bra omdöme, det är ett betyg på att vi levererar prisvärda matupplevelser till våra kunder, kommenterar Krister Kamph som är kategorichef för färskvaror hos City Gross-ägaren Bergendahls food.

– Julskinkan är en del av julbordet, som samlar familj och nära vänner. I år blir julen kanske inte som vanligt och då ska man i alla fall få njuta av en riktigt god skinka, tillägger Kamph.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil