Hemköp i Falun centrum nyinvigs 

Jonas Thunstedt Hemköp Falun C | Foto Pressbild/Mostphotos
Hemköp i centrala Falun har genomgått en omfattande moderniseringsprocess och nyinvigs med flera spännande uppdateringar, inklusive en helt ny varmmatsbuffé som erbjuder ett nytt lunchalternativ för alla i området.

Efter flera veckors renoveringsarbete står Hemköp Falun Centrum nu färdigt med en modern och fräsch butik. Jonas Thunstedt, butikschef, är glad över att kunna presentera butikens nya koncept och förbättringar.

– Det känns jättekul att få visa upp vår nya butik. Dels har vi fått ett uppdaterat utseende, men vi har även flyttat om några avdelningar för att använda ytan på bästa sätt. Framöver är även tanken att butiken ska få en till ingång, direkt från det anslutande parkeringsgaraget, vilket kommer förenkla för kunderna, säger Jonas Thunstedt.

Varmmatsbuffé – En nyhet som kommer att bli succé
Den stora nyheten i butiken är varmmatsbuffén, något som Jonas Thunstedt tror kommer att bli mycket populärt bland kunderna.

– Det kommer bli ett jättebra tillskott till butiken. Vi är väldigt stora på packad färdigmat och vår salladsbar är populär. Att vi nu även har en varmmatsbuffé att erbjuda våra kunder kommer tillföra mycket.

Den nya varmmatsbuffén erbjuder ett brett utbud av rätter, perfekt för den som vill ha en snabb och god lunch mitt i stan. Tillsammans med den populära salladsbaren och de packade färdigrätterna, förstärker buffén Hemköp Falun Centrums position som ett självklart val för matälskare i området.

Med dessa uppdateringar fortsätter Hemköp Falun Centrum att leverera hög kvalitet och service till sina kunder, samtidigt som man gör butiken mer tillgänglig och attraktiv för alla som besöker centrum.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil