Nu bokdebuterar Årets mästerkock

Nu bokdebuterar Årets mästerkock
Årets mästerkock Christin Kashou och hennes kokboksdebut som nu är ute. Foto: Pressbild Bonnier fakta
Christin Kashou är årets vinnare av Sveriges mästerkock. Nu är hennes kokboksdebut, Mina asiatiska favoritrecept, lanserad och ges ut idag, 8 april.

Christin Kashou är årets vinnare av Sveriges mästerkock. Nu är hennes kokboksdebut, Mina asiatiska favoritrecept, lanserad och ges ut idag, 8 april.

24-åriga Christin Kashou kammade hem segern i årets final av Sveriges mästerkock.
I och med vinsten ger hon nu ut boken ”Mina asiatiska favoritrecept” på Bonnier fakta, med releasedatum 8 april.

– Det är mat som för människor samman, och mat och matlagning har alltid varit en central del av mitt liv. Det finns inget jag tycker är så spännande som att lära mig mer om andra länders matkulturer, säger Christin.

– Att vara med i Sveriges mästerkock är något av det bästa jag någonsin gjort! Att stå i final och sedan få titulera sig som Sveriges mästerkock 2021, det trodde jag aldrig var möjligt och det är en näst intill obeskrivlig känsla som rusar genom kroppen när jag säger det högt, kommenterar hon segern.
– Det har fått mig att inse att jag ska göra det jag tycker är kul och älskar – följa min passion i livet. Nu lägger jag juristkarriären på hyllan och ska syssla med mat på heltid, säger Christin.

Fakta/Christin Kashou

Christin Kashou imponerade stort på mästerkockjuryn med sin ramenbuljong som tog henne hela vägen till mästerkocksköket i Gävle.
Christin är nyutexaminerad jurist men har i och med vinsten i Sveriges mästerkock valt att följa sina drömmar och ägna sig åt mat på heltid.
Hon är uppväxt i Upplands Väsby, norr om Stockholm, men bor nu i Solna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil