Nu bokdebuterar Årets mästerkock

Nu bokdebuterar Årets mästerkock
Årets mästerkock Christin Kashou och hennes kokboksdebut som nu är ute. Foto: Pressbild Bonnier fakta
Christin Kashou är årets vinnare av Sveriges mästerkock. Nu är hennes kokboksdebut, Mina asiatiska favoritrecept, lanserad och ges ut idag, 8 april.

Christin Kashou är årets vinnare av Sveriges mästerkock. Nu är hennes kokboksdebut, Mina asiatiska favoritrecept, lanserad och ges ut idag, 8 april.

24-åriga Christin Kashou kammade hem segern i årets final av Sveriges mästerkock.
I och med vinsten ger hon nu ut boken ”Mina asiatiska favoritrecept” på Bonnier fakta, med releasedatum 8 april.

– Det är mat som för människor samman, och mat och matlagning har alltid varit en central del av mitt liv. Det finns inget jag tycker är så spännande som att lära mig mer om andra länders matkulturer, säger Christin.

– Att vara med i Sveriges mästerkock är något av det bästa jag någonsin gjort! Att stå i final och sedan få titulera sig som Sveriges mästerkock 2021, det trodde jag aldrig var möjligt och det är en näst intill obeskrivlig känsla som rusar genom kroppen när jag säger det högt, kommenterar hon segern.
– Det har fått mig att inse att jag ska göra det jag tycker är kul och älskar – följa min passion i livet. Nu lägger jag juristkarriären på hyllan och ska syssla med mat på heltid, säger Christin.

Fakta/Christin Kashou

Christin Kashou imponerade stort på mästerkockjuryn med sin ramenbuljong som tog henne hela vägen till mästerkocksköket i Gävle.
Christin är nyutexaminerad jurist men har i och med vinsten i Sveriges mästerkock valt att följa sina drömmar och ägna sig åt mat på heltid.
Hon är uppväxt i Upplands Väsby, norr om Stockholm, men bor nu i Solna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil