Lidl öppnar i Kviberg

Klippt och skuret för Lidls nya butik i Kviberg som nu har öppnat. | Foto: Pressbild
Ännu en butik i Göteborgsområdet för Lidl som nu har öppnat i Kviberg. Det blir den tolfte Lidlbutiken i Göteborg och den 17:e i regionen som helhet.

Lidl fortsätter att etablera nya butiker och har nu öppnat ytterligare en i Göteborg.
Det handlar om en butik i det nya området Kvibergs ängar.
Butiken blir LIdls tolfte i Göteborgs kommun och den 17:e i regionen.

– Kviberg är ett av de största och viktigaste stadsutvecklingsområdena i Göteborg. Den nya butiken har ett bra läge i ett område som växer sig större och som succesivt knyts samman med Gamlestaden. Det känns fantastiskt kul, säger Lidl Sveriges försäljningsdirektör Sebastiano Saciolotto.

Butiken vid Kvibergs ängar kommer tillsammans med nyöppnade Fitness24Seven, ett kommande apotek och en vårdcentral att skapa ett minicentrum i området.
Butiken i Kviberg har 800 kvadratmeter butiksyta och är byggd utifrån Lidls nya koncept med ljusa, luftiga lokaler.

Butiken får färska varor levererade sju dagar i veckan och har ett brett sortiment med en hög andel miljömärkta varor.
Kviberg är en viktig etablering för fortsatt expansion i Göteborgsregionen, konstaterar företaget som i dagsläget har tre klara butiksetableringar i Uddevalla, Partille och Mölnlycke och ser potential för ännu fler på sikt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil