Hemköp Kungsbacka Torget inviger

Foto Hemköp
Nya kylar och frysar som kommer halvera energiförbrukningen, en helt ny mejeriavdelning och ny inredning i hela butiken. Det är några av uppdateringarna som skett hos Hemköp Kungsbacka Torget. I augusti kommer även en helt ny varmmatsbuffé finnas på plats som kommer innebära ett nytt alternativ för Kungsbackas lunchkunder.

Handlare Johannes Ekström har sedan länge sett fram emot den moderniseringsprocess som Hemköp Kungsbacka Torget nu genomgått.

− Det känns jättebra och det är bra att det sker nu. Det byggs väldigt mycket lägenheter i centrala Kungsbacka som kommer stå klara för inflytt till hösten. Då kommer vi ha en ny och fräsch butik som möter alla nya och befintliga kunder, säger Johannes.

Ombyggnationen omfattar hela butiken. Mejeriavdelningen är ny, inredningen i frukt och grönt-avdelningen samt brödavdelningen är ny. Nya kylar och frysar kommer halvera energiförbrukningen. Johannes Ekström ser tydligt framför sig vad moderniseringen kommer innebära.

− Butiken kommer kännas mycket mer modern och den kommer kännas såväl fräschare som ljusare. Vi kommer jobba mycket med matinspiration och satsa extra hårt på färskvaror, både i form av färdigmat till lunchkunden, och för att tilltala middagskunden. Sedan har vi även ökat sortimentsbredden rejält i de flesta varugrupperna.

Varmmatsbuffé och utökat sortiment
En av de största förändringarna i butiken är den kommande varmmatsbuffén som öppnar i augusti, samt ett utökat sortiment av färdiga portioner, som Johannes tror kommer innebära ett lyft för alla som bor och jobbar i centrala Kungsbacka.

− Vi ligger mitt i centrum och har skolor, vuxenutbildning och massor av arbetsplatser runt om oss. Det känns riktigt kul att vi kommer kunna erbjuda en varmmatsbuffé till alla som bor och verkar i stan.

Invigningen av nya Hemköp Kungsbacka Torget sker på torsdag, den 13 juni. I butiken kommer det firas med olika aktiviteter, fika och bra priser.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil