Hemköp öppnar ny butik centralt i Mora

Hemköp öppnar ny butik centralt i Mora
Maria och Love Sandström Åbom är paret som ska driva Hemköps nya butik i Mora. Foto: Pressbild Hemköp
Hemköp öppnar en ny butik i Mora under första kvartalet 2022 och det är välkända krögarparet Maria och Love Sandström Åbom som ska driva butiken.

Hemköp öppnar en ny butik i Mora under första kvartalet 2022 och det är välkända krögarparet Maria och Love Sandström Åbom som ska driva butiken.

I februari 2022 är det dags. Då öppnar Hemköp den nya butik i Mora som ska drivas av krögarparet Maria och Love Sandström Åbom.
Butiken får ett centralt läge när den hamnar i gallerian Kronan i Mora.

Maria och Love Sandström Åbom är välkända lokala entreprenörer som sedan 2004 driver Moras största krog Strand IL Gusto.
– Äntligen får vi berätta om vår nya matbutik som vi har stora planer för, det blir både butik och bistro, säger Maria Sandström Åbom.

– Vi vill ge kunden en mysig, välkomnande och ombonad känsla som väcker alla sinnen och inspirerar. Genom att varje vecka ha färdiga veckomatsedlar och matkassar ska vi göra det enkelt för alla att äta god och varierad mat, tillägger hon. 

Butiken som beräknas få ett tiotal heltidsanställda, byggs i Kronangallerian längs med gågatan i Mora.
I anslutning till delin och med entré från gågatan, byggs en liten bistro. Där ska man erbjuda enkel vällagad mat med fullständiga rättigheter.

Fakta/Hemköp Mora
Premiär: februari 2022
Handlare: Maria och Love Sandström Åbom
Butiksyta: cirka 1 200 kvadratmeter
Öppettider: 07.00-22.00 alla dagar
Antal medarbetare: cirka 10

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil