Lanserar ny kampanj – ordlös Coke-njutning

Lanserar ny kampanj – ordlös Coke-njutning
Man kan inte bara dricka Coca-Cola med ryggen mot varandra utan även kommunicera drycken ordlöst. Foto: Reklambild Coca-Cola
Coca-Cola lanserar en ny reklamkampanj där man ”utforskar universella, ordlösa reaktioner” på att dricka en Coca – typ ”Ahhhh! Oooh! Yeah!”…

Coca-Cola lanserar en ny reklamkampanj där man ”utforskar universella, ordlösa reaktioner” på att dricka en Coca – typ ”Ahhhh! Oooh! Yeah!”…

Den nya kampanjen ”Open That Coca-Cola” utforskar universella, ordlösa reaktioner på att dricka en Coca-Cola, anser företaget i en pressrelease.
Reklamen innehåller även en ny låt av Tyler, The Creator och en vidareutvecklad Coca-Cola Zero Sugar, vilken även fått ny design.

– Det är en upplevelse som bara Coca-Cola kan erbjuda, en upplevelse som är nästintill omöjlig att beskriva med ord, skriver företaget och tillägger;
– ”Open That Coca-Cola” levandegör den första sippen och de ljud som används för att förmedla upplevelsen av njutning: Ahhhh! Oooh! Yeah!

Som en förlängning av kampanjen lanseras under de kommande månaderna en vidareutvecklad version av Coca-Cola Zero Sugar, som alltså även fått en ny förpackningsdesign.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil