Philip Morris öppnar i Nacka

Philip Morris öppnar ytterligare ett försäljningsställe. Denna gång är det en shop i Nacka forum som blir företagets sjätte försäljningsställe i Sverige efter lanseringen av IQOS förr året.

Förra året lanserade Philip Morris IQOS, en produkt i en ny kategori av rökfria produkter där tobaken värms upp istället för att förbrännas.
”Heat-not-burn” är kategorinamnet för dessa tobaksprodukter och den nya shoppen i Nacka forum är ett led i marknadsföringen av kategorin.

– Som företag har vi antagit en vision om en rökfri framtid. Marlboro-skyltar i Nacka ska tas ned och försäljningen av våra cigaretter fasas ut. I maj lanserade vi en ny kategori rökfria produkter som har fått ett bra mottagande av svenska konsumenter, säger Richard Wernemar, Sverigechef för Philip Morris.

Eftersom tobaken inte förbränns bildas ingen rök och därmed heller ingen röklukt eller andrahandsrök. I världen har i dag nästan 10 miljoner människor lämnat traditionell tobaksrökning och helt gått över till denna typ av tobakskonsumtion.

– Om man inte röker ska man inte börja. Röker man ska man sluta. Men för alla de som fortsätter röka vill vi nu erbjuda ett rökfritt alternativ till cigaretterna, säger Richard Wernemar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

Mera glutenfritt på export

Fria bröd, som sedan tidigare exporterar glutenfria kanelbullar, breddar nu sortimentet med en glutenfri vaniljbulle.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil