Philip Morris öppnar i Nacka

Philip Morris öppnar ytterligare ett försäljningsställe. Denna gång är det en shop i Nacka forum som blir företagets sjätte försäljningsställe i Sverige efter lanseringen av IQOS förr året.

Förra året lanserade Philip Morris IQOS, en produkt i en ny kategori av rökfria produkter där tobaken värms upp istället för att förbrännas.
”Heat-not-burn” är kategorinamnet för dessa tobaksprodukter och den nya shoppen i Nacka forum är ett led i marknadsföringen av kategorin.

– Som företag har vi antagit en vision om en rökfri framtid. Marlboro-skyltar i Nacka ska tas ned och försäljningen av våra cigaretter fasas ut. I maj lanserade vi en ny kategori rökfria produkter som har fått ett bra mottagande av svenska konsumenter, säger Richard Wernemar, Sverigechef för Philip Morris.

Eftersom tobaken inte förbränns bildas ingen rök och därmed heller ingen röklukt eller andrahandsrök. I världen har i dag nästan 10 miljoner människor lämnat traditionell tobaksrökning och helt gått över till denna typ av tobakskonsumtion.

– Om man inte röker ska man inte börja. Röker man ska man sluta. Men för alla de som fortsätter röka vill vi nu erbjuda ett rökfritt alternativ till cigaretterna, säger Richard Wernemar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Annons

Ring eller maila oss

[email protected]

0703451200