Hjälper hemlösa katter

Best friend AB driver ett samarbete med Djurskyddet Sverige. Samarbetet, igång sedan början av året, handlar om att hjälpa hemlösa katter i Sverige.

Best friend AB arbetar med katt- och hundrelaterade produkter och är den vägen engagerade i samarbetet med Djurskyddet.
Det handlar rent konkret om att förse några Djurskyddets katthem med kattsand kontinuerligt under året. Man räknar med att det kan finnas cirka 100 000 katter som lever utan hem i Sverige. Många katthem är nästintill överfulla och Best friend har sett vikten av att stödja arbetet med att specifikt hjälpa hemlösa katter.

– För oss är det en självklarhet att alla husdjur ska ha en bra tillvaro. Vi vill självklart hjälpa katter som inte har ett eget hem, säger Best friends Johanna Borg.

– Om vi kan se till att katthemmen får tillgång till kattsand, så bidrar vi med en liten men viktig sak till det viktiga arbete katthemmen gör för hemlösa katter, påpekar hon.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

En riktigt het aktie

Mitt i debatten och kritiken kring de snabbt stigande matpriserna tar Axfood plats bland Swedbanks favoritaktier. En bra investering, menar banken.

”Proteinskiftet har stannat av”

Proteinskiftet har stannat av, vego backar och växtbaserat ifrågasätts på sina håll med ny styrka. På ”Next Veg” hos Orkla Foods letade man orsaker.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil