Eivind Granås går från gott till gott

Eivind Granås
Eivind Granås får jobbet som vd för Konfektyrfabriken Aroma AB och börjar där 1 april. Foto: Pressbild Aroma
1 april börjar Eivind Granås sitt nya jobb som vd för Konfektyrfabriken Aroma. Granås har senast jobbat hos Coca-Cola i Sverige men går nu vidare.

1 april börjar Eivind Granås sitt nya jobb som vd för Konfektyrfabriken Aroma. Granås har senast jobbat hos Coca-Cola i Sverige men går nu vidare.

Den 1 april börjar Eivind Granås jobbet som vd för Konfektyrfabriken Aroma AB. Eivind kommer närmast från ett jobb hos Coca-Colas.
– Det känns fantastiskt roligt och spännande att tillsammans med organisationen få vara med och utveckla Aromas sortiment och erbjudande för att ytterligare stärka Aromas position som en av Sveriges främsta aktörer inom konfektyr, säger Eivind Granås som sig bör.

Granås är 40 år och har en bred erfarenhet från FMCG, Fast moving consumer goods. Sedan 2018 har Eivind arbetat som affärsområdeschef hos Coca-Cola european partners Sverige där han har lett det kommersiella arbetet med Coca-Colas affärer inom snabbmatsbranschen i Sverige. 

Fram till 2018 hade han i Coca-Cola Sverige ett jobb som affärsområdeschef för servicehandeln i Sverige och bidrog till att Coca-Cola år 2018 utsågs till årets leverantör på Circle K samt vann årets produkt på Reitan Convenience Sverige.
Dessförinnan har Eivind mellan 2007 till 2015 haft olika jobb inom Shell både i Norden och på europeisk nivå. 

Olle Björkenström, nuvarande vd för Aroma, blir från 1 juni styrelseordförande i bolaget.
– Vi är glada att kunna presentera Eivind Granås som ny vd. Med sin kompetens och erfarenhet har Eivind helt rätt profil, säger Olle Björkenström.

Aroma har producerat konfektyr i Sverige sedan 1921. Under 2019 köpte Aroma samtliga aktier i konkurrenten Dals konfektyr.
Koncernen omsätter omkring en kvarts miljard per år och har cirka 100 anställda.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil