Eivind Granås går från gott till gott

Eivind Granås
Eivind Granås får jobbet som vd för Konfektyrfabriken Aroma AB och börjar där 1 april. Foto: Pressbild Aroma
1 april börjar Eivind Granås sitt nya jobb som vd för Konfektyrfabriken Aroma. Granås har senast jobbat hos Coca-Cola i Sverige men går nu vidare.

1 april börjar Eivind Granås sitt nya jobb som vd för Konfektyrfabriken Aroma. Granås har senast jobbat hos Coca-Cola i Sverige men går nu vidare.

Den 1 april börjar Eivind Granås jobbet som vd för Konfektyrfabriken Aroma AB. Eivind kommer närmast från ett jobb hos Coca-Colas.
– Det känns fantastiskt roligt och spännande att tillsammans med organisationen få vara med och utveckla Aromas sortiment och erbjudande för att ytterligare stärka Aromas position som en av Sveriges främsta aktörer inom konfektyr, säger Eivind Granås som sig bör.

Granås är 40 år och har en bred erfarenhet från FMCG, Fast moving consumer goods. Sedan 2018 har Eivind arbetat som affärsområdeschef hos Coca-Cola european partners Sverige där han har lett det kommersiella arbetet med Coca-Colas affärer inom snabbmatsbranschen i Sverige. 

Fram till 2018 hade han i Coca-Cola Sverige ett jobb som affärsområdeschef för servicehandeln i Sverige och bidrog till att Coca-Cola år 2018 utsågs till årets leverantör på Circle K samt vann årets produkt på Reitan Convenience Sverige.
Dessförinnan har Eivind mellan 2007 till 2015 haft olika jobb inom Shell både i Norden och på europeisk nivå. 

Olle Björkenström, nuvarande vd för Aroma, blir från 1 juni styrelseordförande i bolaget.
– Vi är glada att kunna presentera Eivind Granås som ny vd. Med sin kompetens och erfarenhet har Eivind helt rätt profil, säger Olle Björkenström.

Aroma har producerat konfektyr i Sverige sedan 1921. Under 2019 köpte Aroma samtliga aktier i konkurrenten Dals konfektyr.
Koncernen omsätter omkring en kvarts miljard per år och har cirka 100 anställda.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil