Ica låter paketen åka med maten

Samuel Young hos Icax | Foto Pressbild
Ica lanserar en ny pakettjänst för e-handlare där paketen samåker med maten. Just nu tillgänglig i södra och västra Sverige, snart i hela landet.

Ica fortsätter med ambitionen att göra vardagen enklare för kunderna genom att nu lansera ”Ica Paket” – en ny pakettjänst från Icax, Icas innovationshubb.
Tjänsten finns sedan 11 oktober tillgänglig i södra och västra Sverige och inom kort i hela landet.

Ica-butikerna tar dagligen emot otaliga transporter med livsmedel och paket till sina kunder och nu lanserar Icax en ny pakettjänst där paketen samåker med befintliga lastbilstransporter till butikerna från Icas lager.
På så sätt tar man tillvara på outnyttjad plats i befintliga transporter. Paketen lämnas ut över manuell disk eller paketskåp hos butiker som är ombud för Ica Paket.

– Vi är väldigt stolta över att vi äntligen går live med Ica Paket och övertygade om att det finns många e-handlare och kunder som kommer att vilja testa tjänsten. Vår förhoppning är att tjänsten är utrullad i hela landet inom kort. Nio av tio Ica-butiker är paketombud eller har ett paketskåp idag, säger Samuel Young hos Icax.

Ica Paket är ett samarbete mellan Icax, Earlybird och Ingrid. Bland dem som redan anslutit sig finns nätbokhandeln Adlibris.

På bilden syns Petter Sandung på ICA Maxi Kungälv som är en av butikerna som anslutit sig till ICA Paket | Foto Pressbild

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil