Ingen kris när Kavall nyanställer

Foto Pressbild
Foodora-utmanaren Kavall ska anställa 200 nya medarbetare och satsa offentligt framöver, meddelar mat-till-dörren-leverantören i en pressrelease.

Det har varit kris hos flera last mile-företag där det på något håll slutat i konkurs och på något annat i att man dragit sig tillbaka från olika länder man satsat i.
Nyligen gick exempelvis cykelburna Vembla i konkurs efter massiva problem med lönsamheten.

Kavall, som grundades i augusti 2021, satsar däremot och säger i en pressrelease att man ska anställa 200 nya medarbetare för att matcha efterfrågan.
Då ska det samtidigt konstateras att Kavall omsatte 3 miljoner kr och gjorde en förlust på 28 miljoner kr under de första åtta månader man var igång.

Nyligen drog man sig dessutom ur satsningen i Finland som aldrig tog sig.
Nu handlar det dock om att satsa och då med 200 nyanställda som ska jobba för Kavall i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

– Det är naturligtvis väldigt kul att vi växer, men snabb tillväxt kan också innebära en del växtvärk. Vi har haft utmaningar efter sommaren att möta den stora efterfrågan och till och med behövt pausa vår marknadsföring, kommenterar medgrundaren och vd:n John Tengberg i pressreleasen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil