Innovativa nyheter från Valio

Lanseringsvecka. 7
Klara, färdiga, DIPPA! Nu lanserar Valio gräddfilsdipp i smakerna Ranch och American. Enkelt

Enkelt och bevämt, redo att njutas. Lika god att dippa till chips och grönsaker som att använda som färdig kall sås till exempelvis kött, fisk eller hamburgare.
Valio smakroterar i sin yoghurtserie Världens Smaker och kommer med Japan, en smarrig fruktyoghurt med smak av jordgubbar och körsbär.  Japans vackra berg, ljuvliga körsbärsträd och vackra trädgårdar har varit inspiration för denna. Äntligen kommer även favoriten Världens Smaker Florida nu som laktosfri, en härlig smakkombination av melon, persika och pitaya.  

PROfeel familjen växer och adderar en proteinpudding mintchoklad i en 180g bägare. Även Valios växtbaserade sortiment Oddlygood får två nya krämiga havrebaserade alternativ till kvarg, i 200 g bägare, Bake&Dessert, I smakerna Hallon/Blåbär och Vanilj. Perfekt som mellanmål eller i bakning. Dessutom är de glutenfria.

Lanseringsvecka. 7
Rek. butikspriser ca:

Valio Världens Smaker Japan 1kg, 18:90 kr

Valio Laktosfri Yoghurt Världens Smaker Florida 1kg, 23:90 kr

Valio Gräddfilsdipp Ranch 200g, 11:90 kr

Valio Gräddfilsdipp American 200g, 11:90 kr

Valio PROfeel Proteinpudding Mintchoklad 180g, 14:50 kr

Valio Oddlygood® Bake&Dessert Hallon/Blåbär 200g, 17:90 kr

Valio Oddlygood® Bake&Dessert Vanilj 200g, 17:90 kr

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil