Introducerar två uppfriskande Lyxshakes

Foto Pressbild
MAX presenterar två nya Lyxshakes som bjuder på en smakupplevelse utöver det vanliga. Med kombinationer som Salted Caramel & Popcorn och Green Apple & Poppin’ Candy erbjuder de lekfulla toppings och överraskande smakkombinationer.

Salted Caramel & Popcorn är en härlig blandning av sötma och salt, där den tydliga smaken av popcorn möter glassens sötma. Toppad med grädde och karamelliserade popcorn skapar den en underbar kombination av smaker.

Green Apple & Poppin’ Candy erbjuder en spännande mix av sötsyrlig äppelkompott med äppelbitar för crunch och Popping Candy som poppar i munnen. Den syrliga äppelsmaken balanseras av len mjukglass och toppas med grädde och ännu mer Popping Candy för en explosion av smaker.

Produktutvecklaren och kocken på MAX Burgers, Jussi Merimaa, förklarar att dessa nya smaker är resultatet av ett långt experimenterande för att hitta något oväntat och spännande som passar gästernas önskemål om överraskande smakupplevelser.

MAX Lyxshakes har sedan 2010 varit en populär del av menyn, och med fokus på premium smakupplevelser har de blivit en storfavorit hos gästerna. För att ta Lyxshaken till nästa nivå har vårens nyheter extra fokus på toppingen, där de karamelliserade popcornen och det gröna poppande godiset förhöjer smakupplevelsen ytterligare.

De nya smakerna, Salted Caramel & Popcorn och Green Apple & Poppin’ Candy, finns tillgängliga på alla MAX-restauranger från och med den 16 maj.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil